akinorta
Üye
Yeni Uygulama: Walk & SMS {Güncellendi}
Walk & SMS
Açıklama
* Yürü & Mesajlaş uygulaması size yürürken aynı zamanda mesaj yazmanızı sağlar.
* Çok Basit! Mesajınızı yazın rehberden birini seçin ve gönderin hem de uygulamayı kapatmadan.
NASIL ÇALIŞIR
Ekranın üst kısmında yer alan transparan kamera görüntüsü sayesinde yazınızı kamera görüntüsünün üzerine yazarken aynı zamanda önünüzü izlemenizi sağlar. Böylece yürürken bile önünüzdeki engellere takılmadan mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
Bu uygulama 5 kullanımlık ücretsizdir. Sonrasında satın almanız gerekmektedir.
Logo
Ekran Görüntüleri
Görüntüler için kusura bakmayın. Kamera kullanan bir uygulama olduğundan sanırım ekran görüntüsü alma uygulamaları görüntüyü almıyor.
Bu görüntüler de 5800 XM ile çekilmiştir.
Şuan için uygulamayı eklemiyorum ve link vermiyorum.
Önce mağazanın onayından geçip temiz raporu alması lazım
Sonra mağazadan ücretsiz olarak yüklemenizi öneririm.
Çünkü farklı bileşenler kullandım içinde mağazadan yüklerseniz gerekli tüm bileşenleri otomatik alırsınız...
Yorumlarınızı bekliyorum.....
Açıklama
* Yürü & Mesajlaş uygulaması size yürürken aynı zamanda mesaj yazmanızı sağlar.
* Çok Basit! Mesajınızı yazın rehberden birini seçin ve gönderin hem de uygulamayı kapatmadan.
NASIL ÇALIŞIR
Ekranın üst kısmında yer alan transparan kamera görüntüsü sayesinde yazınızı kamera görüntüsünün üzerine yazarken aynı zamanda önünüzü izlemenizi sağlar. Böylece yürürken bile önünüzdeki engellere takılmadan mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
Bu uygulama 5 kullanımlık ücretsizdir. Sonrasında satın almanız gerekmektedir.
Logo
Ekran Görüntüleri
Görüntüler için kusura bakmayın. Kamera kullanan bir uygulama olduğundan sanırım ekran görüntüsü alma uygulamaları görüntüyü almıyor.
Bu görüntüler de 5800 XM ile çekilmiştir.

Şuan için uygulamayı eklemiyorum ve link vermiyorum.
Önce mağazanın onayından geçip temiz raporu alması lazım

Sonra mağazadan ücretsiz olarak yüklemenizi öneririm.
Çünkü farklı bileşenler kullandım içinde mağazadan yüklerseniz gerekli tüm bileşenleri otomatik alırsınız...
Yorumlarınızı bekliyorum.....