akinorta
Üye
-
Konu Sahibi
-
3-4 güne mağazada yayınlanır. Sonra ben de imzalı olarak burada paylaşırım yayınlandığı anda
ben qt app creator u indirdim kullanamadımGerçekten tebrik ediyorum hep qt ile bir şeyler yazmak istemiştim...
ben qt app creator u indirdim kullanamadım
akinorta sende oyun işine gir bence.forumda oyun işiyle uğraşan benim bildiğim 2 kişi var cihan ve ben sende olursan 3 şu firmalara bağımlı kalmayalım artık.!
ben qt app creator u indirdim kullanamadım
önümüzdeki yaza artık bu sene uğraşamam bunlarla okul varoyun işi zor ve sakat iş bence. Bana çok zor geliyor açıkçası oyun bazı sebeplerden ötürü.
Tek başıma yapabileceğim iş değil. Çok güzel görseller dizayn etmek gerek. Çok iyi bir senaryosu yada level sistemi olması gerek. Bunları yapmam çoook uzun süremi alır. Ben de symbian da olmayan uygulamaları inceliyorum OK diyorum ve başlıyorum.
- - - Eklendi - - -
Sadece bu değil Qt SDK komple gerekli bunun için.
Aslında biraz öğrenince çok da zor değilmiş diyorum.
Dizaynı görsel olarak yapıyorsun. Kodlarla daha az uğraşıyorsun. Biraz ince kodlar yerleştiriyorsun. Yardım bölümünden gerekli tüm bilgiler mevcut zaten.
yorumlarınız için teşekkürler. Siz de uygulama önerilerinizi belirtebilirsiniz iPhone da var bizde yok ya da android de var bizde yok gibisinden. Bana da fikir olmuş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?