CABBAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maxicep'e yeni üye olan birçok arkadaş forumla ilgili çok fazla bilgiye sahip olmuyor ve gerekli gereksiz birçok konu açılıyor. Benim tavsiyem (daha önce forumda bi arkadaşta söylemişti böyle bişey) yeni üyelerin belirli bi mesaj sayısına kadar konu açamaması. Mesela üye 100 mesaj atmadan konu açamasın. Bi öneri yapılırsa iyi olur gibi geliyor bana. Konu kalabalığı azalmış olur ve kaliteli konular açılır diye düşünüyorum.
sanırım o arkadaş bendimyeni üyeler açıtıgı konular ile foruma saldırı düzünlemekteler
hiç arama yapmadan aynı sorun için defalarca konu açılmış olmasına ragman konu açıp sorunu anlatıp
cözüm istemekteler aşırı bilgi kirliği oluşuyor
zaten konuları belli bir aktifliğe ulaşana kadar denetimden geçiyor ve yorumlarıda denetimden geçiyor
Maxicep'e yeni üye olan birçok arkadaş forumla ilgili çok fazla bilgiye sahip olmuyor ve gerekli gereksiz birçok konu açılıyor. Benim tavsiyem (daha önce forumda bi arkadaşta söylemişti böyle bişey) yeni üyelerin belirli bi mesaj sayısına kadar konu açamaması. Mesela üye 100 mesaj atmadan konu açamasın. Bi öneri yapılırsa iyi olur gibi geliyor bana. Konu kalabalığı azalmış olur ve kaliteli konular açılır diye düşünüyorum.
ref5 gibi mi istiyorsun. Oradada günde 5tane konu açma hakkı var. Bir de frmtr gibi konu açmak için konu onay bekliyor yöneticilerden kabulse açılıyor..
Bahsettigin sitelere daha önce girmedim bilmiyorum. Benim isteğim Yeni üyeler forumu tanıyana kadar gerekli-gereksiz Bi sürü konu açıyor. Bunun önüne geçilebilir diye düşünmüştüm.
O Yeni üye çok donanımlı biride olabilir onu engellemiş oluyoruz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?