Yeni:Turkcell'in SON KAMPANYA Atakları!

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell'in Kampanya Atağı

• Kullanılan toplam oy
    86
solgun50

solgun50

Üye
çok büyük bi atağı 1200 heryöne kamuda yaptı turkcell şu an yapacağını hiç mi hiç zannedtmiyorum kaliteli bu bir gerçek ama pahalı olduğu da aşikar...

admiral23

admiral23

Üye
avea 1 numara :d:

solgun50

solgun50

Üye
ya orası öylede avea da ucuz ama çok dandik yav online işlemler arızalı dakika sorgulamak yok kara düzen gidiyo ama rekabetin adınıda avea koydu...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Ben yaklaşık 2005'ten beridir Turkcell kullanıyordum ancak 2009 yılının Ağustos ayından Şubat ayının başına kadar Vodafone ve Avea kullandım. Yani bu süre zarfında Turkcell'den ayrı kaldım. Ancak yakınlarımın çoğunun Avea olmasıa rağmen Turkcell'e bayağı bir ihtiyaç duydum. Şimdi tekrar Turkcell'liyim. Yaşasın Turkcell.

Fiyat konusunda bir çoğunuz beğenmese de Vodafone ve Avea'ya nazaran (özellikle Avea) daha fazla kampanyası var. Üstelik çoğu yerden de çekiyor artık......

akusta126

Üye
turkcell genellikle faturalı hatlara daha kolaylık saglıyor hazır kartada saglasa böle imkanları süper olcak mesala turkcelde her yöne sms kampanyası yok var ama oda sayılmaz 50 kontöre 1000 sms olmazki ya bak vodafona 35 kontöre 3000 sms yada 15 kontöre 5000 sms(oparatör içivodafone daha iii bence ama bende bir turkcell kullanıcısıyım.....:D

koki_kardelen

Üye
tbiqide turqceLL daqda byrda her tarafta çekio (: memnunuz ;)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ilk oparotor oldugundan olsa gerk baska bi avantaji yok somurmekten baska en iyi avea bence suan

asigsasi

asigsasi

Üye
Bütün kampanyalarını karşılaştırırsak turkcell tam bir kazık avea en iyisi

Üst Alt