girişteki en üst kısma direk tıkalyınca otomotik mi başlıyor uzun süre beklememe rahmen dolmadı yandki şeylere tıklayıncada "this feature is only avaitable in the fyll version" gibi bir uaro geliyor anlamadım gitti
FPS ( Saniyedeki kare sayısı ) yüksek olması daha iyidir.Düşük olması değil.FPS düştükçe görüntü akıcılığını kaybeder çünkü saniye başına gösterilen görüntü sayısı azalır.Oyunlarda kasma dediğimiz şeyi örnek verebiliriz buna.
abi sen tele format atıp mı denedin bende aldım 920 şöyle bir sonuç ancak format atıp tekrar denerim bir ara bu arada benim telimde sorun var yavaş normalden o yüzden de biraz düşük olmuş olabilir fps:20 di camerada 401 puan
Lumialar genel anlamda çok düşükler 5s ile 1520 kıyaslıyorlar 5s geçiyor bizim en güçlü telefonu 64 bit işlemci farkı çok büyük bir fark bakalım Wp ue 64 bit işlemcili telefonlar ne zaman gelecek. Bence bu senenin sonunda boyle bir telefon tanıtılabilir çünkü çoğu marka 64 bit e geçiyor bu sene
Lumialar genel anlamda çok düşükler 5s ile 1520 kıyaslıyorlar 5s geçiyor bizim en güçlü telefonu 64 bit işlemci farkı çok büyük bir fark bakalım Wp ue 64 bit işlemcili telefonlar ne zaman gelecek. Bence bu senenin sonunda boyle bir telefon tanıtılabilir çünkü çoğu marka 64 bit e geçiyor bu sene
Windows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.
Windows Phone 8 zaten halihazırda 64bit destekliyor. Fakat Snapdragon işlemcilerin bu konudaki eksikliğinden dolayı cihazlarda şimdilik yok. Kaldı ki "şimdilik" 64bit işlemciyi ve onu destekleyen donanımı kullanıcak uygulama da yok.
evet biliyoruz bunları Şunu da eklemek istiyorum 64 bit işlemcili telefonda 32 bitli uygulamalar açılmıyor diye düşünebilirler ama açılıyor. Sadece 64 uyumluluğu olmadığı için 32 bt performansında çalışıyorlar. Ama bu sistem için 64 bit işelmci desteği verilmemesi yada 64 bit işlemcili telefonlar çıkmayacak diye bir şey yok. Wp nin 8.1 de bunun desteğini verceğini düşünüyorum ardından da sene sonunda qualcom da bi 64 bit işlemci çıkartabilir ona istinaden bir telefon çıkabilir 64 bitli. Bir şekilde diğer markalarla kapıması lazım eğer başırlı olmak istiyorsa MS.