Tavsiye Yeni telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon ..
Arkadaşlar merhaba ;

Lumia 820 kullanmaktayım, telefonumu satacağım. Aklımdaki modeller 925, 1020 ve son olarak 1320. Yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar. Sizce hangisi olmalı ..? Teşekkürler

kursat99

kursat99

Üye
Büyük ekran: 1320
Kamera: 1020
Tarz: 925

Donanım olarak 1020 ve 925 in ekran kartı ve işlemcisi aynı ve 1320 den daha iyi. 1320 ve 925 1GB RAM, 1020 2GB RAM. Büyük ekran istiyorsan kesinlikle 1320 (6 inç). Büyük ekran istemiyorsan ve renkli istiyorsan 1020, siyah ve beyaz olarak şekil bir şey istiyorsan 925.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia 925 ve 1020 arasında tabi ki Lumia 1020. Ama Lumia 1320'yi bu karşılaştırmaya sokmamalıyız kategorisi farklı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

technocu1

Üye
Tasarımı en güzel olan 925.Bu yüzden 925 al.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1020 al bence

skynet

Üye
925.

bsavr

bsavr

Üye
Şaçmalamayın. Lumia 1020 925'den iyi. Bence onu alın

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
csH

csH

Üye
sizin bütçeniz nedir telefonla ne yapmak istiyorsunuz bunlar önemli burda herkes ayrı bişey söyler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer fotoğrafçılığa meraklıysanız 1020 alın.
Aksi takdirde saydıklarınız içerisinde ben şiddetle Lumia 925 (32GB) öneririm.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
Lumia 925'in zarifliğini inceliğini hiç bir telefon vermez inanın bana :) Özgür abininde dediği gibi Fotoğrafçılıkta gözünüz yok ise 925 tam size göre :) donanım olarak 1320'den iyi bence almalısınız :) fakat birde şunu belirtmek isterim; Benimde ilk Lumia telefonum 820 idi. değiştirme sebebiniz nedir ? çünkü oyun, performans yönünden aynılar.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
lost68

lost68

Üye
925 tabiki de

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Sevgili arkadaşım konu açmışsınız ancak aradan 4 saat geçmiş ve Bi tane cevabınız yok arkadaşların dediği gibi amaç ne bilmiyoruz diğer Bi konu malum sizin gibi bir çok arkadaşımız buna benzer konu açtılar her insanın zevki farklıdır ben siyah renk severim sen beyaz bu yüzden genel bölümün 2. Sayfasında lumia cihazlar üzerine açtığım konu var hem anket hemde cihaz önerisi Bi zahmet bakıver yapılan yorumlara göre butcene ve zevkine göre kendin karar ver lütfen burdan yapılan yorumları ve cihaz ozelliklerini inceleme yapın.
Anket - Hangi Lumia Modelini Kullanıyorsunuz? Hangisini Önerirsiniz? - MaxiCep

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bencede 1020 al fotoğrafçılığa meraklıysan fotoğraf çekmek istersen 1020 seni tatmin eder

alical33

alical33

Üye
Aynen fotoğraf merakın varsa 1020 ama 925 in de kamerası ortalama bir kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde performans olarak 1020 de 2 gb ram avantajı var ama geniş ekran istersen 1320 de güzel telefon

csll

csll

Üye
1520v yi beklemeni tavsiye ederim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820 iyidir boşver satma. alacağın telefon çok farklı olmayacak sonuçta. ben 820 yi alalı sanırım bir yıl oldu. ilk çıktığında almıştım. iki gün önce otobüste bir kızın elinde 820 gördüm. son bir yıldır kendi 820'min dışında gördüğüm tek canlı 820 oydu. acayip duygulandım. kayıp kardeşi bulmak gibi bişeydi :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Rainesto

Rainesto

Üye
hiç süphesiz 1020 fotograf çekmiyorsan bile

Takipçi Satın Al

Üst Alt