ilk android telefonum olacak ve bütce 430 tl fazla para vermek istemiyorum 460 tl verip 5800 aldım hiçbir halta yaramadıKardeşim bütçen fazla yok heralde? ilk android telefonun olucaksa dediğim gibi bide bütçen anca buna yetiosa alabilirsin giriş seviyesi için iyi bir telefon

Bunun fiyatı ne kadar ki? Bende ilk kez bir android tel alıcamda
ilk android telefonum olacak ve bütce 430 tl fazla para vermek istemiyorum 460 tl verip 5800 aldım hiçbir halta yaramadı![]()
yok okadarda deil telefonn 2. eli 250-300 arasında degişiyor sıfırı 400 tl die biliyorumSu an benim bildiğim sadece vodafone bayilerinde satılıyor aylık 10 lira 24 ay taahhütle yani 240 liraya geliyo arkadaşlar incelemelerine bi göz atın daha sonra karar verin
yok okadarda deil telefonn 2. eli 250-300 arasında degişiyor sıfırı 400 tl die biliyorum
nasıl bi sorun cıkabilirki ?vodafone 945 cihazının kontratsız fiyatı 350 lira'dır.Ben aldım telefon fiyatına göre çok iyi bir telefon. telefondan memnunum ama hala android 2.1 versiyonu var ve vodafone 2.2 güncellemesini çıkarmıyo eğer bu sorun olmazsa alabilirsin diyorum
ne alabilirim ucuz birşey ?
arkadaşım bnm ilk android telefonum olacakda yardımcı olurmusun
2.2 rom yüklersin sorun çözülür merak etme.

arkadaşım bnm ilk android telefonum olacakda yardımcı olurmusun![]()

tmm deneyecegim saolŞöyleki arkadaşım mesela orjinal sürüm 2.1 onu 2.2 ye yasal olmayan yollarla yükseltebilirsin.Garantisi bozulur ama garantiye vermeden önce eski haline döndürürsün.Yani nokiada olan flash atma hackleme gibi bişey![]()

Ama gio Konusunda ısrarlıyım.