ugurkartal09
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nexus düşünmüyorum ama Z1 de fiyat olarak aşıyo biraz
samsungu neden önermiyorsunuzO zaman Z2 daha da aşar.G2 var.
Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.Kafan ağrısın,telefonumda 2 sene dolduktan sonra sorunlar olsun istiyorsan SAMSUNG tam senlik ! ... Ama kafam herzaman rahat olsun istersen NEXUS 5 tek seçenekListeden ise Z1 Bence çok açıklayıcı oldu
Kamera kullanan biri değilim fazlaHocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.
LG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda daKamera kullanan biri değilim fazla.Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.
NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz
Benim NEXUS'ta 16 GB müzik ve oyunları telefonda tutuyorum [MecburenLG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda da
Dostum hız istiyorsan nexus 5 diyemezsin hepsinin işletim cipsetleri dahi aynıKamera kullanan biri değilim fazla.Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.
NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz
Derim dedim bile yanyana getir farkı görDostum hız istiyorsan nexus 5 diyemezsin hepsinin işletim cipsetleri dahi aynı
Hayır dostum yasamiyorsun emin ol bende video ve müzik çoktur oyunda da oynarım 10 tane oyun var ve 3 ü 1gb üstü hem box uygulaması indir 50 gb yer veriyorLG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda da
Her gün getiriyorum zaten arkadaşım da nexus 5 var bende lg g2 nere nexus 5 ile aynidir.Derim dedim bile yanyana getir farkı gör
Tartışmıyorum bileHayır dostum yasamiyorsun emin ol bende video ve müzik çoktur oyunda da oynarım 10 tane oyun var ve 3 ü 1gb üstü hem box uygulaması indir 50 gb yer veriyor
Her gün getiriyorum zaten arkadaşım da nexus 5 var bende lg g2 nere nexus 5 ile aynidir.
Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?