Iphone'nın tek avantajı yazılımıdır. Fakat androidde de artık hemen herşeyi bulabiliyorsunuz.
Iphone yılda veya 2 yılda bir telefon çıkardığından dolayı uzun süre değerini koruyor. Samsung sürekli telefon çıkardığından ikinci eli çabuk düşüyor.
Fakat bu saydığım iki konu dışında samsung iphonedan çok daha kullanışlı bir telefondur. Iphone ile ne yapmak istiyorsanız ona göre bir yazılım yüklemeniz gerekiyor.
Samsungda hemen herşeyi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Ekran olarak bence samsung çok daha başarılı. 4.3 inch ekran boyutuna sahip bende kocaman telefon nasıl taşıyacağım diyordum fakat telefon o kadar hafif ve ince ki cebime attığımda hiç bir rahatsızlık duymadım. Telefonu elime aldığımda sürekli oynamak istiyorum. Widgetler vs. olsun çok kullanışlı iphone da klasik bir menü var. Iphone 4s teki siri falan da zaten androidde var hd çekim vs olsun çok başarılı. Ayrıca şarjım az gidiyor diyorsan yedek bir batarya ile halledebilirsin. Kısacası özelliğini sonuna kadar kullanayım bu telefonu en az 2 yıl değiştirmem dersen kesinlikle sgs2 derim. Sg2 yi ayrıca iphone 4le değil 4sle kıyaslamalısın...