Tavsiye yeni telefon mu alsam acaba?

Konu Sahibi
o zaman mecburen eledim nexus 5 i

Son değildir nexus 6 olmaz başka bi isimle olur

tmytrnc_

Üye
Olabilir yani :-D nexus guzel cihazda benim aklimi g2 nin arayuzu aldi lg bu konuda cok basarili

O arayüzü romlada halledebilirsin. Ama g2 de güzel tavsiye ederim

Tepkiler: tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Almaya gitmeden 1 hafta once daha fazla arastirma yapacam o zamana kadar bakalir daha...

Farkı önemli değil dersen al G2 yi gitsin

Konu Sahibi
g2 nedense pek alasım gelmiyor

Nexus 5 ne biliyim biraz daha toplu biraz daha dayanıklı geliyo bana

NEXUS

Üye
1000 TL'ye en mantıklı seçim bence nexus 4 hem hiçbir oyun kasmıyor , hem hızlı , hemde android'in son sürümünü kullanıyor + saf android kullanıyor saf android ise hiç kasmayan arayüzdür Yani En Mantıklı Seçimin Nexus 4 olsun eğer 400 tl daha eklerim diyorsan nexus 5

Aynen öyle yada 100 200 daha eklersen optimus g

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Aynen öyle yada 100 200 daha eklersen optimus g
optimus g alma bence , cihaz hala güncelleme bekliyor ve ben optimus g'yi elime aldım çok kötü , daha baktığım yerde arayüzde kasmalar mevcut. tabi yinede sen bilirsin ama benim fikrim 1000 tl civarı nexus 4

NEXUS

Üye
Son değildir nexus 6 olmaz başka bi isimle olur
orası kesin ama ben bişey anlamadım biyerdenexus 6 çıkmıcak play editionlu telefon çıkacak yazıyordu 1 ay sonra aynı sitede yeni nexus 6 sızdı haberi :

Bende optimus g yi kamera ve hafıza yönünden daha iyi olduğundan önerdim tabiki nexus 4 kadar akıcı değildir ama güncelleme bu kadar önemliyse romda kurabilir
orası kesin ama ben bişey anlamadım biyerdenexus 6 çıkmıcak play editionlu telefon çıkacak yazıyordu 1 ay sonra aynı sitede yeni nexus 6 sızdı haberi :
Ya şöyle düşünün mesela nokıa normandy ismiyle çıkacak dediler sonra nokia x olarak çıktı ama çıkan aynı cihaz demi ?

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Bende optimus g yi kamera ve hafıza yönünden daha iyi olduğundan önerdim tabiki nexus 4 kadar akıcı değildir ama güncelleme bu kadar önemliyse romda kurabilir
kamerası nexus 4'ün gayet güzel , 8 mb yazdığına bakma nexus 4'te gayet kaliteli fotoğraflar çekilebiliyior Valla Ben Şuanda Telefonumu Nexus 5 Harici Başka Telefona Değişmem Zaten Benim En Büyük Hatam Sabırsızlık Oldu Ağustos'ta Nexus 4 aldım 3 ay sonra Nexus 5 Çıktı Hemde Aynı Fiyata Birde Rom Yükleyince Garanti Gidiyor Yani Ama Google Play Edition İsmi Kötü ve Akla Kalıcı Bir İsim Değil Bence Nexus İsmi Gayet Güzel Ama Cihazda Sorun Olmadıktan Sonra

Invoke

Üye
Rom yükleyince garanti gitmez. Bootloaderı kapatırsın tekrar garantiye girer.
Nexus 4'ün kamerası da pek matah değil.