Yeni telefon almak istiyorum android Max 1.100 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon almak istiyorum android Max 1.100 TL
şuan kullandığım Nokia c6-01 yeniliklere acığım androide gecmek istiyorum özelliği iyi ve beni 1 1.5 yıl götürecek bi model istiyorum.

samsung galaxy s3
Sony xperia S bunlar aklımd aolan modeller.

lordufuk

lordufuk

Üye
eğer şimdi almak istiyosan s3 al bende ge.en 5 gün önce aldım dehşet telefon xperia s arkadaş kullanıyor okadar iyi değil bence nede olsa çift çekirdek

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
s3 gerçekten iyi dayım almış elinde düşecekmiş gibi duruyor kullanamıyorsun Sony xperia S iyi değilmi yurt dışından istetebilirim uygun gelir ama cevremde kimsede görmedim henüz özellik olarak cok iyi gibi kamera ekran parlaklığı hdmı girişi ekran boyutu akıllı tag özelliği falan ?

Kerim.

Kerim.

Üye
S3 tartismasiz

Samet.25

s3 güzelde bin teleye sıfır bulabılecenmı bulsan yurtdısı olur buyuk ihtimal oralarada bakmak lazım yok para var sıfır orjinal alırım diyosan s3 al

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia s ;)

restmod

restmod

Üye
2 gun once arkadas aldi yurtdisi kayitli 0 kutuyu bile ilk o acti 1000 tl ye o fiyat araliginda s3 oneririm

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim öneri varsa alabilirim daha vaktim var ama yeni cıkacak olan telefonların gerisinde kalmak ta istemiyorum :) beklesemmi biraz daha yoksa s3 mü alsam dediğim gibi sık sık telefon değiştirmem

Samet.25

s3 ile daha 1 2 sene hatta daha fazla yeni cihazlarin gerisinde kalmassin emin ol

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Htc one x+ tabiki..

mks740

mks740

Üye
Bence note 2. Büyüklük önemli değilse bunu önerim. S3 yerine S4 çıkacak yakında. Büyüklük sorunsa S4 al

lordufuk

lordufuk

Üye
Bence s3al

Türe

Türe

Üye
Siii

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için tşk.. Samsung galaxy s4 Çıkarsa piyasa fiyatı ne olur turkiye de ? Ve özellik olarak s3 ten iyimi olur işlemcisi rami ekranı kamerası Vs. ? S3'e karar verdim ama S4 te neden olmasın :D

Türe

Türe

Üye
1700 civarı

MaxipmaN

Üye
ram 2 gb 8 çekirdekli işlemci var ama normal çalışmada 4 çekirdek kullanıyor galiba bence android 5 ile birlikte mayısta gelcek

shinnizle

shinnizle

Üye
S3 almanı tavsiye ederim.ben 6 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Uygun fiyat için adresine bi bak derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt