Yeni Telefon alıcam yardımlarınızı beklyirom?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon alıcam yardımlarınızı beklyirom?...
Merhabalar... yeni bir telefon alıcam...telefon modelim k750i memnumdun fakat değiştirmek istiyorm.. dokunmatik ekranlı bir telefon düşünüyorum kamerası iyi olmalı arttırılabilir hafıza, ses kalitesi iyi , w-lan özellikleri olmalı başta aradığım özellikelr bunlar... nokia express music 5800 abimde var dokunmatik ekranını fazla sevmiyorum yeterli değil.. yani 5800 düşünmüyorum fiyatta en üst sınır 700 lira ama 700 aşan warsa söyleyin onlarıda değerlendirirm...yardımlarınızı beklyirom

laveled

laveled

Üye
700 bayaa bi aşıyor ama iphone 4

battalgazi16

battalgazi16

Üye
samsung star falan beğenirmisin?

şahinpilot

şahinpilot

Üye
Nokia N86 ya bak derim ( Bir dokunmatik ekran yok :D )

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 heralde çok pahalıdır....
samsung star özellikleri neler? dediğim özellikler mevcutmu ?
ve samsung star 'ın bi kaç modeli yokmu yani samsung star seri dimi?

kcsoft

kcsoft

Üye
şimdi arkadaşım eğer alacaksan symbian al mesela nokia 6710 albilirsin temiz 3g li 5megapixel kamera ücreti 500 - 600 arası.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş n79 öneririm mütiş bir telefon ben kullanıyorum 700 liraya aldım ve verdigim paranın hakkını veriyor çok gzel bir telefon kesinlikle n79 derim

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
6710 da n79 da güzel gözüküyo özellikleride iyi ama dediğim gibi ben dokunmatik istiorm ama en olamdı 6710 alırm 5 mp kamera iyi... sesi de iyidir heralde ... ama dokunmatik önerileriniz warsa daha güzel olr..

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar Başka önerisi olan yokmu?

mahir212

Üye
sevgili arkadaşim 700 tl sınırın varsa sana bende yarın alıyorum nokıa x6 alman hem yarın satarkene nokıa turkıyede baya ön görülen bir cihazdır ben acıkcası nokıadan sasmak ıstemıyorum sende x6 al :)

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
x6 dokunmatik ekranı iyim? ve 5800 çok benzio ??eğer araştırdıyasnız biraz bahsedermisinz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt