Yeni Telefon alıcam tavsiyeleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zensOkey

zensOkey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon alıcam tavsiyeleriniz ?
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Şuanda kullandığım N70 model telefonu değiştirmeye karar verdim.
Bütçem 400 TL ile 550 TL arasında.Düşündüğüm bir kaç model var.Siz bilirkişilere danışmadan karar vermek istemedim.
Öncelikle telefon sıfır veya ikinci el olabilir.
Düşündüğüm modellerden birisi Nokia N9732 GB Modeli.Gittigidiyorda 500 lira civarında temin etmek mümkün.
Sıfır olarak düşündüğüm 2 model var.Biri 5800 XM biri Nokia X6 8GB Modeli.
Bu 3 model arasında kararsız kaldım.Tabii bu fiyat aralığında önerebileceğiniz sıfır veya ikinci el bir telefon varsa elbette önerilere açığım.
iPhone düşündüm fakat fiyatlar 600 TL ile 800 TL aralığında olduğu için vazgeçtim.Zaten taksitle alıcam.
Önericeğiniz telefon nokia dışında bir markada olabilir.Samsung olmasın lütfen.Dokunmatik telefon tercihim onu belirteyim.
Öneriniz yoksa bu bahsettiğim 3 model arasından tavsiye ettiğinizi yazabilirsiniz.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.İnşallah benim için görüşleriniz hayırlı olur. :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
x6 al bence

61semih

61semih

Üye
tercıhlerın arasında x6 en makulu ama bece okadar para vereceksen 100 150 daha koy gercekten mukemmel bırsey al galaxy ace :oke: x6 arkadasımda vardı deneme fırsatım oldu kamerası hariç 5800 dan pek bi farkını goremedım ınan

zensOkey

zensOkey

Üye
    Konu Sahibi
N97'yide göz önünde bulundurun bence arkadaşlar..

61semih

61semih

Üye
n97 coklu dokunmatıgı yok en azından x6 nın var ama sybyan nokıyanın sonu oldu

zensOkey

zensOkey

Üye
    Konu Sahibi
Çoklu dokunma o kadar sorun teşkil etmiyor benim için.Eğer etseydi biraz daha para ekleyip iphone sahibi olabilirdim.Hala düşünüyorum.Asıl varmak istediğim sonuç 2. El bir N97 Mi yoksa Sıfır bir 5800 mı ?

61semih

61semih

Üye
ozman cevabın n97 :oke:

zensOkey

zensOkey

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler zaten N97 de kesin karar kıldım az önce.Bakalım 1-2 hafta içinde 2. el temin edicem.

bursefa

Üye
Bende Nokia dokunmatik ekranlı güzel bir telefon almak istiyorum.. 1000 tl bütçe ayırdım.. N8 özelliklerini çok beyendim.. Diğer modllerde bu özellikler yok.. İş nedeniyle bilgisayar gibi kullanabileceğim flaş bellekle bütün işlerimi her an sürdürmeyi planlıyorum.. ekranda donma sorunu olduğu söyleyenler var ama yeni kart olduğunda böyle bir sorun olmadığını söylüyorlar.. yardımcı olursanız sevinirim..

silver021

silver021

Üye
n97 nin ekrani resistif yani dokunmatik ekran değil bastırmatik diyoruz biz ona kisaca. işin özü samsung olmasin demissin. peki sana önerebilicegim en iyi telefon htc wildfire dir. nokiada o fiyat araliklarinda pek cogunun ekrani resistiftir. satin aldigin cihazin resistif olmasi ileride cok ama cok canini sikabilir. :) iyi forumlar diliorum sana.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
n97 nin ekrani resistif yani dokunmatik ekran değil bastırmatik diyoruz biz ona kisaca. işin özü samsung olmasin demissin. peki sana önerebilicegim en iyi telefon htc wildfire dir. nokiada o fiyat araliklarinda pek cogunun ekrani resistiftir. satin aldigin cihazin resistif olmasi ileride cok ama cok canini sikabilir. :) iyi forumlar diliorum sana.

Söyledikleri Birebir Doğru :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
tercıhlerın arasında x6 en makulu ama bece okadar para vereceksen 100 150 daha koy gercekten mukemmel bırsey al galaxy ace :oke: x6 arkadasımda vardı deneme fırsatım oldu kamerası hariç 5800 dan pek bi farkını goremedım ınan
Bi kere ekran kapasitif dokunmatik iyileştirlmiş,1 yıllık bedava şarkı yükleyebilme lisansı,kamera demişin zaten,ekran vs. 5800 ın eskileri giderilmiş telefon olarak sürülmüş piyasa farkları çok onu demek istedim:oke:

cry_wolf_187

cry_wolf_187

Üye
1 . el ise Nokia 5800 XM

'Patron

'Patron

Üye
tek soylıyeceğim şey 5800 alma . bırçok sorunu çıkıyor. girbak şikayetvar.coma . x6 guzel n97 de iyi.illa 0 alcam diyorsan. c5-03 al :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
tek soylıyeceğim şey 5800 alma . bırçok sorunu çıkıyor. girbak şikayetvar.coma . x6 guzel n97 de iyi.illa 0 alcam diyorsan. c5-03 al :)
Bir nokıa açıklaması ile 3.parti 5800 larda artık hiçbir sorun kalmamıştır ve çok satılan çok sorunlu olur....Örnek hepsiburada çok kalabalık çok şikayeti var gittigidiyor az alıcı var az şikayet var:oke::oke::ehe

----------Eklendi @ 21:10:24 ---------- Yazıldı @ 21:09:44 ----------

Ayrıyetten 5800 n97den daha iyidir ama bu devirde 2 side alınmaz androide yönel arkadaşım:oke:

'Patron

'Patron

Üye
5800 n97 den daha mı iyidir :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt