anticrazy
Üye
-
Konu Sahibi
-
galaxy s2 tabiki , yorum yazanların çogu özellilklerine göre degilde markaya göre öneri yapmış , galaxy s2 çok daha üstün bir telefon
kardes bana guven galaxy s2 al
an itibariyle iki cihaza sahibim n8 i sevdasından geçiş yaptım n8 dende maksimum performans aldım helal olsun verdiğim paraya süper cihazdı ben aç gözlülükten geçtim,
galaxys2 mediaplayer amaçlı aldım ister istemez uğrşasın geliyor , öncelikle 720 p saniyede 60 karelik mkv attım ilove you newyork isimli film, ve inanılmaz performans aldım,oyun denemedim,arka kamera güzel ama iphone4 den iyi değil kesinlikle sonuna kadar tartışırım iki cihazada sahibim tarafsız yazıyorum , genel dış kalite olarak iphone çok daha güzel ve kaliteli ,lakin samsung s2 nin ekranı ve inceliği var , bu iki cihaz arasında çok uçurum yok yani ikisinide alsan hata yapmazsın ikisinin birbirine karşı üstünlükleri var .
galaxys2 neden tercih edilir ;
cortex9 1gb ram android ,dlna ,nfc(kesinmi göremedik),21mbit internet hızı bluetooth 3,fm radio ,süper amoled plus,1080p yüzünden(bu arada 1080p çekiyor 18000kbps de mono mikrofondan )
iphone4 neden tercih edilir;
biraz hava,stabil sürekli gelen oyunlar,retina ekran (ki piyasada en iyi ekran olduğu söyleniyor ) (bence öyle halen çünkü inanılmaz net),malzeme kalitesi,appstoren az2 sene güncel kalabilecek bir cihaz, bu arada 1080p oynatabiliyor mpeg4 formatında,daha çok mov formatına alışacaksın , daha çok eğlenceyi seven ,havayı seven adam cihazı , galaxys2 biraz daha teknolojik üstünlük kurma isteyen cihaz internet ,dlna , ekran falan , kulvarlar biraz farklı . bir karşılaştırıp yayınlıcam müsait olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?