Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni telefon aldınız, Kurmanız gereken ilk programlar nelerdir? İşte cevabı
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.
Kardeş 5800'ım var;Ayarlar - Telefon ayarlarına giriyorum KONUMLAMA YÖNTEMLERİ DİYE BİR ŞEY YOK..5800'Da Hangi ayarlarla Ücretsiz hala getiririm acaba ben bu gpsi'yi.Yardım edersen sevinirim...^^
Ferzan
Üye
güzel konu olmuş emeğinize sağlık
emr-erock
Üye
buldum ama olmadı bide internete bağlanamıyorum erişim noktalarını sildiğim için .şimdi birdaha flsh lıyacağım telefonu..^^
5800da ücretsiz navigasyon var zaten. gps güncellemesi yayınlandı. telefondan güncellemelere bak. yeni navigasyonu indir telefonuna. Yeni navide sesli yol tarifi ücretsiz hale getirildi. Eski orjinalinde sesli yol tarif etme olayı paralı.
5800da ücretsiz navigasyon var zaten. gps güncellemesi yayınlandı. telefondan güncellemelere bak. yeni navigasyonu indir telefonuna. Yeni navide sesli yol tarifi ücretsiz hale getirildi. Eski orjinalinde sesli yol tarif etme olayı paralı.