ya huawei ideos x5 yada c6 01 al ben ikisinin arasında hağla karar veremedim![]()
Adasım git bi eline al telefonları içine sinende karar kıl.Böyle forumda olmaz bu is sadece fikir al bu forumda telefonlar hakkında yorum bekleme her kafadan bir ses çıkar.İki telefonda iyi,karsılar isteklerini görerek dokunarak incelemende fayda var.
arkadaşlar üst model bir telefon almaya niyetliyim 850 tl ye kadar limitim var ikinci el sıfır farketmez ben n900 de gönlüm var ama sizinde yorumlarınizi bekliyorum. Teşekkürler
arkadas yha x6 yha 5228 al ama 5228 daha hızlı ve kulanıslı c 6 dan da farkı yok hemde ucuz 350 lira civarı bnce arastır
lg optimus black öneriyorum kardeşimarkadaşlar üst model bir telefon almaya niyetliyim 850 tl ye kadar limitim var ikinci el sıfır farketmez ben n900 de gönlüm var ama sizinde yorumlarınizi bekliyorum. Teşekkürler
kardşim sen ne diyon 5228 bi de c6 dan farksızarkadas yha x6 yha 5228 al ama 5228 daha hızlı ve kulanıslı c 6 dan da farkı yok hemde ucuz 350 lira civarı bnce arastır
adam 850 demiş sen 350 lira demişsin 850 liralık telefon isteyipte 5228 önereni ilk defa gördüm
kardşim sen ne diyon 5228 bi de c6 dan farksızadam 850 demiş sen 350 lira demişsin 850 liralık telefon isteyipte 5228 önereni ilk defa gördüm
![]()
bıde gunahtır yaa yenı telefon ısteyen bırıne symbianlı nokia önerilirmez.. :/
)Abi alınma ama düşünmen bile yanlış hauwei c6-01den iyi telefondurya huawei ideos x5 yada c6 01 al ben ikisinin arasında hağla karar veremedim![]()