yeni telefon alacam tavsiyelerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alacam tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar üst model bir telefon almaya niyetliyim 850 tl ye kadar limitim var ikinci el sıfır farketmez ben n900 de gönlüm var ama sizinde yorumlarınizi bekliyorum. Teşekkürler

trecool

trecool

Üye
lg optimus black alabilirsin o fiyata iyi telefondur

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkadas açıkçası o telefonu önermem sana anlasılan sadece begendigin için falan istiyorsun.
Bence sen gidip ; Optimus black,Wildfire S,Galaxy Ace,Nokia C7,Nokia C6-01'i incele kararını ona göre ver.
N900 harika bir telefon ama genel anlamda profesyonel kisiler kullanıyor o telefonu ve isletim sistemine adapte olman zaman alır.
Ama karar senin.İyi çok iyi bir telefon :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya huawei ideos x5 yada c6 01 al ben ikisinin arasında hağla karar veremedim :hmmm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
ya huawei ideos x5 yada c6 01 al ben ikisinin arasında hağla karar veremedim :hmmm

Adasım git bi eline al telefonları içine sinende karar kıl.Böyle forumda olmaz bu is sadece fikir al bu forumda telefonlar hakkında yorum bekleme her kafadan bir ses çıkar.İki telefonda iyi,karsılar isteklerini görerek dokunarak incelemende fayda var.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Adasım git bi eline al telefonları içine sinende karar kıl.Böyle forumda olmaz bu is sadece fikir al bu forumda telefonlar hakkında yorum bekleme her kafadan bir ses çıkar.İki telefonda iyi,karsılar isteklerini görerek dokunarak incelemende fayda var.

gittim inceledim huawei güzel iyi hoş ama çok büyük c6 01 onun yanında oyuncak gibi kalıyor

fireman87

fireman87

Üye
arkadaşlar üst model bir telefon almaya niyetliyim 850 tl ye kadar limitim var ikinci el sıfır farketmez ben n900 de gönlüm var ama sizinde yorumlarınizi bekliyorum. Teşekkürler

Optimus black al, n900 para etmez.

ahmetcan9806

ahmetcan9806

Üye
arkadas yha x6 yha 5228 al ama 5228 daha hızlı ve kulanıslı c 6 dan da farkı yok hemde ucuz 350 lira civarı bnce arastır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
buket2

buket2

Üye
ben android 2.2 işletim sistemine sahip optimus black'i tavsiye ederim. nova display ekranı, 2mp ön-5mp arka kamerası, g- tuşu, ince tasarımı ve 850-900 tl arası olan fiyatı ile...

Ocean258

Ocean258

Üye
kesınlıkle lg optimus black hocam, 2 bucuk ay once aldım kullanıyorum. Tasarımı,Ekran kalitesi,parlaklıgı,hızı ve şarj süresi cok ıyı telefonun. 3g goruntulu konusmayı cok kullanıyormusun bılmıyorum ama on kamerası 2.0 mp cok ıse yarıyor. android 2.2 froyo yuklu oyun ve uygulama konusunda bı sıkıntı yasamıyorsun google market sayesınde.. ben cok memnunum verdıgım fıyata gore en ıyı smartphone'u kullandıgımı dusunuyorum. tavsıye ederım arastırmanı

buket2

buket2

Üye

ikinci el telefon alma bence... arıza durumunda sonuçta elinde patlar teknik servisler çok yüksek ücretler alıyorlar. bence direkt sıfır bir telefon al lg optimus black tavsiye etmiştim bence bir incelemende fayda var. lg uzaktan yardım seçeneği ve teknik servis konusunda da gerçekten iyi

trecool

trecool

Üye
arkadas yha x6 yha 5228 al ama 5228 daha hızlı ve kulanıslı c 6 dan da farkı yok hemde ucuz 350 lira civarı bnce arastır
kardşim sen ne diyon 5228 bi de c6 dan farksız :D adam 850 demiş sen 350 lira demişsin 850 liralık telefon isteyipte 5228 önereni ilk defa gördüm:D

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
kardşim sen ne diyon 5228 bi de c6 dan farksız :D adam 850 demiş sen 350 lira demişsin 850 liralık telefon isteyipte 5228 önereni ilk defa gördüm:D

Soruyu yanlıs anlamıs herhalde :) bıde gunahtır yaa yenı telefon ısteyen bırıne symbianlı nokia önerilirmez.. :/ :))

bertinos

bertinos

Üye
Çok oyun oynamayan biriysen sana htc wildfire s i öneririm vodafone kampanyasıyla 240-480 tl arası bir fiyata geliyor.Hemde içinde android 2.3 var ekranı biraz küçük gelebilir ama idare eder

----------Eklendi @ 10:12:08 ---------- Yazıldı @ 10:10:14 ----------

Çok oyun oynarım dersen lg optimus black aslında lg optimus black htc wildfire s i ezer ama 999 tlye geliyor ama istersen bu siteden alabilirsin 900 tlye geliyor

----------Eklendi @ 10:15:45 ---------- Yazıldı @ 10:12:08 ----------

Abi alınma ama düşünmen bile yanlış hauwei c6-01den iyi telefondur
Bu siteden incele anlarsın huaweinin nasıl bir tel olduğunu nokia telefonları megapixelini yükselterek insanlara kakalaya çalışıo her türlü huawei

bide şu linke bak

Ocean258

Ocean258

Üye
illa ıkısınden bırısını alacagım dıosan huawei al.. gercı ben hayatta cın malı telefona para vermem ama sen begenmıssen bıze bırsey demek dusmez tabıkı. ;)
nokia'ya ıse hıc bulasma derım hocam sana.. sana uzak allaha yakın olsun basın cok agırır..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
ya lg optımusu inceledim gerçekden harika bir telefon ama kamerası 5 mp olunca soru işareti bıraktı bende

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Ben şimdi Teknosa'ya cihazı sordum kamerası 3 megapixel dedi bana...Birşey anlamadım 5 biliyorum ben.

Ocean258

Ocean258

Üye
on kamerası 2.0 mp. arka kamerası 5.0 mp. gayette kalıtelı cekıyor resımlerı ıstersenız paylasabılırım herhangı bı resmı blackle cekılmıs. 2 aydan uzun suredır kullanıyorum ben. en ufak bı sıkıntısını gormedım telefonun. fıyatına bakınca en ıyı smartphone bence optimus black.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt