yeni telefon alacam ama hangi marka model alıcam bilmiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 almaya karar verdim!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

umut681

umut681

Üye
az daha koy samsun wave 2 al süper telefondur kendileri(h):yuru

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
BADA işletim sistemine pek sıcak bakmıyorum Android DAHA ii bence

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokia C6-01 al kardeşim güzel telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
c6-01 al

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
artık symbian eskide kaldı nokia dan başka kullanan da yok android en ii si

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 en iyisidir diğerlerine aldırış etme. Hayırlı olsun

Ocean258

Ocean258

Üye
50-60 Tl daha yukarı cıkabılırsen lg optımus black onerırım sana.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan.. suan bende onu kullanuyorum.. Tasarımı,ekran kalites,şarj süresi ve hızından cok memnumun.android 2.2 froyo yuklu. wifi'si süper, 3g gorusme yapıyorsan sıklıkla on kamerası 2.0 mp. benım cok ısıme yarıyor. onada bı bakmanı tavsıye ederım.

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
50-60 Tl daha yukarı cıkabılırsen lg optımus black onerırım sana.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan.. suan bende onu kullanuyorum.. Tasarımı,ekran kalites,şarj süresi ve hızından cok memnumun.android 2.2 froyo yuklu. wifi'si süper, 3g gorusme yapıyorsan sıklıkla on kamerası 2.0 mp. benım cok ısıme yarıyor. onada bı bakmanı tavsıye ederım.

telefonu inceledim hoşuma gitti güelmiş ama fiyatda yüksek
:tşk:

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black fiyatı yüksek derken sana göre yüksek sanırım :( çünkü diğer ürünlerle bir karşılaştırma yaparsan fiyatı bakımından daha uygun olduğunun farkına varırsın..

Açıkcası benimde sana tavsiyem üzerine biraz daha ilave yaparak nova display özelliği ile bir ilke imza atmış smartphoneyi almanı isterim. :oke:

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black fiyatı yüksek derken sana göre yüksek sanırım :( çünkü diğer ürünlerle bir karşılaştırma yaparsan fiyatı bakımından daha uygun olduğunun farkına varırsın..

Açıkcası benimde sana tavsiyem üzerine biraz daha ilave yaparak nova display özelliği ile bir ilke imza atmış smartphoneyi almanı isterim. :oke:

teşekkürler dostum
ben telefona bişey demiyorum sadece bütçemi aşıyor onun için fiyatı fazla dedim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt