yeni telefon alacam ama hangi marka model alıcam bilmiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
bundad servis garntisi var arkadaşım ankaraya çok yakın kaldığım yer samsung un 4 tane servisi var telefon üzerine götürürüm bi sıkıntı çıkarasa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayırlısı olsun o zaman :alkis

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırdır yahu telefonu hemen aldımı arkadaş

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
yok hala araştırmaya devam

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlısı bakalım

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
bulacam ama kendime göre bi telefon

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok kolay bi müsterisin dostum isteklerin az o paraya o telefonu alablyosan kaçirmamalisin bence 650 liraya baska telefon bulamazsin.
Sabah olacaklari söyliyeyim bir iki arkadas gelecek optimus me al yada biraz bekle black al diyecek baska muhabbet çikmaz forumda :D

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
bakalım bin bilsende bir bilene sor demişler

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus one tavsiye ederim. tasarımı çok hoş. smartphone android 2.2 froyo işletim sistemine sahip ve 2.3'e güncellenebiliyor. 3.2 mp kamerası var. fiyatı da 500 tl civarında.

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
LG dede servis sorunu var arkadaşım 2010 model tel aldı bataryası hiç biyerde yok

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
merak etme ben 1ayda karar verdigime göre sen hayli verirsn .benm cep telefnu aradgm konuyada bak istersen orda cok öneri var')

bberkan

bberkan

Üye
Samsung Galaxsy Ace öneririm:

ben bada işletim sistemi kullanıyorum ve çok hoş bır işletim sistemi uygulama konusundan zayıf deil samsung apps ye girdiğinde hergün yeni bir uygulama ekleniyor WAVE 525 kullnıyorum çok memnunm hiç donma yapmıyor.Takılmıyor Vs... 400TL:

technoshark

technoshark

Üye
bataryası hiç bir yerde yok mu ? servis sorunumu var :D hangisi anlamadım ben... servis olarak kötü olmayan bir firma bence. lakin bataryası bakımından birşey diyemiyeceğim... arkadaşının nerede araştırdığına bağlı ? hepsiburadada bile vardır bea :) o kadarda abartma istersen :)

sende 650 tl lık telefon istemişsin androidli wifili 3 g'li :) samsung galaxy gio var aslında aradığın özelliklerde ama ondada wifi sorunu çok yaygın. yanlız birde 3g si yoktu sanırım :S

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optımus black onerırım,tasarım,kalite ve şarj süresi ,fiyat olarak diğerlerinden önce en ıyı smartphone bence fıyatına gore

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar galaxy MİNİ ile ACE arasında kaldım hangisi sizce hem fiyat yönü hem de özellik olarak

Ocean258

Ocean258

Üye
ACE daha ıyı bence mını ye gore..

fireman87

fireman87

Üye
Gio ve ace'a göre daha bi telefon alabilirsin oda ideos x5, umarım seninde marka egon yoktur :oke:

'Patron

'Patron

Üye
xpreia serisinden beğen bence

Ocean258

Ocean258

Üye
hangısınde karar kıldın kardes baya bı telefon modelı donmus konuda :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt