Yeni telefon alacakların dikkatine...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacakların dikkatine...
Arkadaşlar biliyorsunuz teknolojiyi takip etmek para ister bilgi ister vs. az buçuk telefonla uğraşanlar bana hak verirmi bilemiyorum ama gözlemlediğim şu: Öncelikle tüm telefonlarda yerinde sayma dönemi başladı ticari amaçla telefon üretip piyasaya sunmalar megapiksel olayları atıyorum nokia da nfc sistemi iphone da 5 beklenirken 4s olayı tüm bunlar satış üzerine güzel teknikler bu duraklama döneminde telefonunuzla yetinmeniz en doğru karar olacaktır.Benim şahsi kanaatim 2012 ve ortalarına doğru bizi bekleyen çift çekirdekli işlemci tabanları çok yüksek mimariler vedeeeee 3d olayına geçiş olacaktır.Zaten birçok telefon markalarında biliyorsunuz bu anlattığım olaylar başladı fakat son kullanıcı olarak bizim telefon seçimimizin bu markaların olgunlaşıp günyüzüne çıktıkları zaman telefon almamız gerekir diye düşünüyorum diyeceksiniz bu yazıda nerden çıktı foruma bakıyorum bazı arkadaşlarımın işte şunu satıyorum bunumu almalıyım şeklinde birçok yazı görüyorum açıkçası o arkadaşlara tavsiye niteliğinde yazayım dedim

• Beğen
Tepkiler: bisiklet, kamil_ex, mesut1979 ve 1 kişi daha

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bu kadar uğraşıp yazmışsın bi kişi bile kaale almamış eline emeğine sağlık dostum haklısın iyi bi teknoloji takipcisi olduğun açık bahsettiğin olay ölü yatırım ve boşa para gideri bencede her yeni modele atlamak saçma daha sağlam sistemler yakında gelecek işte o zaman anlaşılır senin bu sözlerin iyi forumlar ...

chakal58

chakal58

Üye
Sözlerine katılıyorum. Umarım herkese faydalı olur.

Teşekkürler...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
her 3 ayda bir yeni model telefonlar duyuruluyor follofoş olduk. en iyisi biraz daha beklemek haklısın.

die4you.

Üye
Bazı kişileri uyardım zaten tavsiye verirken hem piyasa şu anda oturmadı,daha yeni teknolojiler geliyor yeni yeni 3d,çift çekirdek,nfc vs vs falan çoğalıyor.
Seneye daha iyi oturmuş bir şekilde olucak ama şimdilik telefon piyasası sallantıda,firmalar daha yeni teknolojiyi tam kestirmeden,farklı şekillerde farklı amaçlara hitap eden telefonlar çıkarıyorlar.Dolar da mağlum.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
Aynen arkadaşın tavsiyelerine katılıyorum, yapılması gereken biraz sabır...

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Zaman denen şey bilge ve nitelikli insanların elinde duran ufak birşeydir :oke:.. Kimisine göre korkunç kimisine göre doğru..

cem_durukan

cem_durukan

Üye
her 3 ayda bir yeni model telefonlar duyuruluyor follofoş olduk. en iyisi biraz daha beklemek haklısın.
biraz daha bekledikten sonra onun biraz daha sonrasında daha yeni modeller çıkacak :) o yüzden çok fazla hastalık haline getirmemek gerekiyor bu telefon işini bence...

01kubi

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle teşekkür eden arkadaşlarıma bende teşekkür ediyorum.Yorum yazmıştım sildim onun yerine Cem yılmaz showlarının birinde şunu söylemişti ''Ulan mutfak robotu olurmu salona koy salon robotu'' akıllı makina olmaz akıllı adam olur.İyi forumlar herkese saygılar.

SilentOne

SilentOne

Üye
Arkadaşlar öncelikle teşekkür eden arkadaşlarıma bende teşekkür ediyorum.Yorum yazmıştım sildim onun yerine Cem yılmaz showlarının birinde şunu söylemişti ''Ulan mutfak robotu olurmu salona koy salon robotu'' akıllı makina olmaz akıllı adam olur.İyi forumlar herkese saygılar.
cem reizz ozmn doğru demiş ccc xD

55lim

Üye
kubi söylediklerine katılıyorum ben 5 senede bir telefon değiştiriyorum o kadar havalı olmasına gerek yok ihtiyacımı karşılayacak özellikler olsun yeter geçen bir arkadaş geldi n8 almış abi youtube den video izleyemiyorum diyor tube tube:Dbiri htc almış ben hatice derim kısaca internet yok madem aldın niye internet yok yada diğer deyişle internet yok neden alıyorsun(cem yılmaz akü muhabbeti:D)ben c5 kullanıyorum memnunum

odleon82

Üye
teşşekür

Lenneth

Üye
Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt