01kubi
Üye
Yeni telefon alacakların dikkatine...
Arkadaşlar biliyorsunuz teknolojiyi takip etmek para ister bilgi ister vs. az buçuk telefonla uğraşanlar bana hak verirmi bilemiyorum ama gözlemlediğim şu: Öncelikle tüm telefonlarda yerinde sayma dönemi başladı ticari amaçla telefon üretip piyasaya sunmalar megapiksel olayları atıyorum nokia da nfc sistemi iphone da 5 beklenirken 4s olayı tüm bunlar satış üzerine güzel teknikler bu duraklama döneminde telefonunuzla yetinmeniz en doğru karar olacaktır.Benim şahsi kanaatim 2012 ve ortalarına doğru bizi bekleyen çift çekirdekli işlemci tabanları çok yüksek mimariler vedeeeee 3d olayına geçiş olacaktır.Zaten birçok telefon markalarında biliyorsunuz bu anlattığım olaylar başladı fakat son kullanıcı olarak bizim telefon seçimimizin bu markaların olgunlaşıp günyüzüne çıktıkları zaman telefon almamız gerekir diye düşünüyorum diyeceksiniz bu yazıda nerden çıktı foruma bakıyorum bazı arkadaşlarımın işte şunu satıyorum bunumu almalıyım şeklinde birçok yazı görüyorum açıkçası o arkadaşlara tavsiye niteliğinde yazayım dedim
.. Kimisine göre korkunç kimisine göre doğru..
o yüzden çok fazla hastalık haline getirmemek gerekiyor bu telefon işini bence...
biri htc almış ben hatice derim kısaca internet yok madem aldın niye internet yok yada diğer deyişle internet yok neden alıyorsun(cem yılmaz akü muhabbeti