Yeni Telefon Alacaklar ve Tavsiyede bulunacaklar Bilgi verecekler Buraya Baksın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waterbrave

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacaklar ve Tavsiyede bulunacaklar Bilgi verecekler Buraya Baksın!
Arkadaşlar bu konuda formda çok gereksiz konu açılıyor bence bundan sonra telefon alacaklar ve telefon tanıtımında veya kıyaslamasını herkes burdan yapsın telefon alacaklarda devamlı bu konuyu takipçisi olsun herkes kullandığı telefonun tecrübelerini özelliklerini yaşadığı sorunları herkes burdan yazsız alacak arkadaşlar için bir fikir olur bence okadar gereksiz konu açılmaz. öncelikle ben başlayayım 5 yıl önce aldığım 6630'u artık bırakmak istediğimden yeni bir telefon arayışına girdim oyüzden bu kadar süre dayana bilecek başka bir telefon arıyorum telefonumdan gerçekten çok memnun kaldım kullananlar bilir.::oke:
 


bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
öncelikle haklısın 6630 kaya gibi telefon abim 7 yıldır kullanıyo daha bi tane bile sorunu çıkmadı benim sana önerim galaxy fit,mini gibi telefonlara bakman ;)
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Cep telefonları kısyaslamak ve karışlatırmak için istiyorsanız:Karşılaştırmalar

Bütün cep telefonları tavsiyesi'nin sade bu konu için'de açılması gereksiz.
 
silver021

silver021

Üye
bende nokia 7610 u 5 sene kullandim yaklasik olarak sadece tuşlari bozuldu ama halen çalisior sadece batarya takmam lazim yeniden. :D bunun disinda en sağlam olani suan kullandigim samsung wave s8500. bununda yaklasik 5 yil dayanabilecegini tahmin ediyorum 7 aydir kullandim ama daha telefonda tek bir çizik dahi yok. sorun cikaracagini tahmin etmiorum bu zamandan sonra. telefonda donma takilma yaşamadim hiz dersen hiz rekorlari kirabilmisbi telefon. galiba ayni donanimlara sahip galaxy s e overclockla islemci hizini 1.6ghz e kadar yükseltebilmislikleri var. sifirini 800 e ikinci elinide en aşagi 600 e bulabilirsin. tabi ikinci el 600 diorum ama hasarsiz temiz olanlari ancak o fiyata.
 

akmannnnnn

Üye
Bende 5 yıl boyunca 6630 kullandım. Çokta memnun kaldım 2. el almama rağmen tek bir kez tamire gitmedi. Baktım tel'in bozukcağı yok günümüz tellerine göre de baya kaba bir telefon olduğu için Wawe 525 e geçtim. 1 aydır kullanıyorum gayette memnunum.
 
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt