Nerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.
Nerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.
bence kesinlikle 603 yada c6-01 al.nedenini çok kez söyledim ama yine söylüyorum:
c6-01 için:8mpix çift led flash,720p hd video,gorilla glass(bunu ofiyata hiçbi telde bulamazsın),360x640 piksel ekran(gio galiba 240x320idi),3.2",usb otg(bu androidin hiçbirinde yok galiba).256 mb ram(120-140mb boş),ayrıca s^3 için olan tüm oyunları stabil oynatır (ancak androidde böyle birşey göremezsin,o gio yarısını açmaz hdlerin),680 mHz.bunlar yeterli olur herhalde..
iyi güzelde gioya baktım pek hoşuma gitmedi gerçi ekranını mahvetmiş arkadaş ondan olabilir 603 kullanan var mı hiç onların görüşleri daha faydalı olurdu
iyi güzelde gioya baktım pek hoşuma gitmedi gerçi ekranını mahvetmiş arkadaş ondan olabilir 603 kullanan var mı hiç onların görüşleri daha faydalı olurdu
x5 in giodan farkı yok mu? 3.8 inç 480x800 ekran - 512 mb ram - 800 mhz snapdragon işlemci(gionun 800 mhz işlemcisinden daha iyi) - 1500 mah batarya- 5 mp led flash autofocus kamera 720p HD video kaydı (2.3 le video ve kamera kalitesi çok yükseldi)- flashplayer 11.1-adreno 205 ekran kartı vb... dahada fark yok diyosanız diyecek bişey yok...
550-600 arası en iyi telefon ideos x5 tir ve rakibide yok zaten o fiyata... 603 kullanmadım ama tek artısı eski mimarili 1 ghz işlemcisi...
burada karılaştırmalarda var