yeni telefon alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
400-600 tl arasında bir telefon arıyorum
istediğim telefonda wifi gps ve yüksek ekran çözünürlüğü olsun istiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tam sana göre c6 01 var yüksek ekran çözünürlügü fazlasıyla var sayayım amoled + kapasitif dokunmatik + cam ekran+ çizilmeye dayanıklı+ nokia clearblack teknolojisi mevcut 3.2 inç ekranı var diğer özellikler 8 mp kamera hd video kayıt oynatma usb on the go v.s ben memlunum tavsyemdir

• Beğen
Tepkiler: karnivor
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
anladım bende onu düşünüyorum sen kullanıyorsun galiba wifi var zaten onda gps entegre olarak mevcutmu içinde acaba yani operatör desteği olmadan haritaları kullanabiliyormuyum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
anladım bende onu düşünüyorum sen kullanıyorsun galiba wifi var zaten onda gps entegre olarak mevcutmu içinde acaba yani operatör desteği olmadan haritaları kullanabiliyormuyum

mevcut kardeşim kullanabilirsin herşeyiyle 10 numara bi telefon tavsiyem kesinlikle kaçırma

• Beğen
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Lenneth

Üye
GPS olarak Nokia'lar iyi, C6-01 diyorum bende.

• Beğen
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 aldım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Lina_TR

Lina_TR

Üye
hayırlı olsun

coacoa

Üye

hayırdır neden geçmiş olsun kaç defa eline alıp kulandın da geçmiş olsun diyorsun

sene 2011+ ( 2012 sayılır) symbian=??

android alıp cebinde bilgisayar tasımak varken :) şimdi sen söyle geçmiş olsunmu olmasınmı ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

android alıp cebinde bilgisayar tasımak varken :) şimdi sen söyle geçmiş olsunmu olmasınmı ?

kesinlikle katılıyorum 5800 dada symbian var istedikleri kadar güncellesinler,nokia symbianda kaldığı sürece herzaman eski kalacak.

__xXx__

__xXx__

Üye

ya arkadaş bırakın bu android üstündür muhabbetini symbian belle yi bekleyin ondan sonra wp7 yi

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
tabiki hertürlü android üstün

pRime.

pRime.

Üye

kardeş android i sürekli kullanmasam hak vereceğim ınan bana imkanım olsa s2 de denemek isterdim symbiani

Arkadaşın telefonu galaxy s+, symbian belle'i böyle bir cihazda görmek lazım. :)

__xXx__

__xXx__

Üye
o cihaz da sunacağı performansı hayal edemiyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...