Yeni telefon alacağım önerileri bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım önerileri bekliyorum
Arkadaşlar 4 tane alternatifim var hangisini seçeceğime karar veremedım sizden yorum beklıyorum fakat sadece bilen kişilerden yorum istiyorum post kasmak için yapılmış yorumları istemiyorum.

Cihazların herhangi birini sıfır alacagım hepsini aynı fiyata buldum neredeyse o yüzden fiyat önemsiz. Sadece model karşılaştırın.

1- LG Optimus 3D
2- Sony Ericsson Xperia Arc S
3- vazgeçtim
4- vazgeçtim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
HTC Sensation XE gibi bir alternatifin varsa hepsinden iyidir.LG Optimus 3D'nin işlemcisi iyi olabilir ama yazılımı berbat;çift kanal çift çekirdekle bile menü geçişleri kasıyor.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4268871]HTC Sensation XE gibi bir alternatifin varsa hepsinden iyidir.LG Optimus 3D'nin işlemcisi iyi olabilir ama yazılımı berbat;çift kanal çift çekirdekle bile menü geçişleri kasıyor.[/QUOTE]

Sadece bu 4ünden birini alabilirim. LG için Gingerbread çıkacak yakın zamanda diye biliyorum cihaz daha da hızlanacakmış

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Seçtiğin telefonlar ilginç.

LG Optimus 3D : Yazılım berbat.
HTC Evo 3D : 3D'si kaliteli değil.
SE Xperia Arc S : Ön kamera yok.
Motorola Atrix 4G : Tasarım berbat ve dokunmatiği iyi değil.

Gerçekten çok ilginç.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4268902]Seçtiğin telefonlar ilginç.

LG Optimus 3D : Yazılım berbat.
HTC Evo 3D : 3D'si kaliteli değil.
SE Xperia Arc S : Ön kamera yok.
Motorola Atrix 4G : Tasarım berbat ve dokunmatiği iyi değil.

Gerçekten çok ilginç.
[/QUOTE]

Ben sadece 4ünden birini seçeceğim ve birini önermenizi istedim. Gereksiz mesajlar olmazsa sevinirim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tabi ki XPeria Arc S :oke:

Türe

Türe

Üye
bunlara vereceğin fiyata ya sensation xe ya da galaxy s2 alırsın dostum.

emreilhans

emreilhans

Üye
Yav yardım etmeyi seviyorsunuz, tamam ama bakın adam yukarıda BUNLARDAN BİRİ yazmş, hatta altta GEREKSİZ YAZMAYIN falan demiş ama siz hala şu bu diyorsunuz. XPeria Arc S derim ben :oke:

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 900 liraya buldum hepsini. Bir arkadaşımda var. 900 liraya sensation xe veya galaxy s2 bulan varsa getirsin onu satın alayım. Sadece 4ü mevcut, bu kadar zor bir soru mu bu.

Yorumlarınızdan sonra Arc s ve Optimus 3D düşünüyorum. Şıkları 2ye indirdim. Optimus 850 , Arc S 900 lira arkadaşlar. Optimus'un 3d ve 50 lira daha ucuz olmasından dolayı ona yöneleceğim sanırım.

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar 900 liraya buldum hepsini. Bir arkadaşımda var. 900 liraya sensation xe veya galaxy s2 bulan varsa getirsin onu satın alayım. Sadece 4ü mevcut, bu kadar zor bir soru mu bu.

Yorumlarınızdan sonra Arc s ve Optimus 3D düşünüyorum. Şıkları 2ye indirdim. Optimus 850 , Arc S 900 lira arkadaşlar. Optimus'un 3d ve 50 lira daha ucuz olmasından dolayı ona yöneleceğim sanırım.

o zaman tabiki arc s dostum hem tasarımı hem donanımı :oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Öyle dersen tabiki Arc S.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tabiki arc s dostum hem tasarımı hem donanımı :oke:

Donanım olarak Arc s in ne üstünlüğü var açıklarsanız sevinirim çünkü lg de ddr2 ram ve çift çekitdek işlemci var sanırım.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Donanım olarak Arc s in ne üstünlüğü var açıklarsanız sevinirim çünkü lg de ddr2 ram ve çift çekitdek işlemci var sanırım.

LG'nin yazılım işi berbat dedim ya.Ana ekranda geçişlerde bile takılma oluyor.Ayrıca berbat bir Android arayüzü var.Sonyde Bravia Engine ekran desteği var 1.4 Ghz tek çekirdek var.Ama çift çekirdek çokta önemli değil çünkü çift çekirdek için olan oyunlar az.Arc S ve LG 3d'yi yanyana koy menü geçiş hızları uygulama açılma hızları arasında en fazla 1 sn fark göreceksin.

Türe

Türe

Üye

bence daha kaliteli tabi yanlışsam özür dilerim lakin lg nin arayüzünü ve performansını da beğenen biri değilim

__xXx__

__xXx__

Üye

hocam bunları sen 900 liraya nerden buldun sorması ayıp bunlar arasındanda sana xperia arc s i öneririm bende aralarında en iyisi o gibi görünüyo

tempestshine

tempestshine

Üye
Xperia Arc S :oke:

galata7788

galata7788

Üye
arc S diyorum:oke:

Lenneth

Üye
Arc S

ParduSS

ParduSS

Üye
arc s

mrlabx12

Üye
Kesinlikle 2.sini al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt