Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Acelem yok elbette fakat o zamanda iphone 7 bekle muhabbetleri başlayacak gibime geliyor yanlış düşünüyor olabilirim. Sizce android de bu stabillik durumu nasıl yeni touchwiz de hantallasma sorunları var mı bir iphone akiciliginda oldu mu?Şu anda beklemekte ciddi anlamda fayda var. S820, Exynos, MTK gibi devlerin yeni nesil işlemcileri ile piyasaya çıkacak bir cihaz almak bu saatten sonra daha mantıklı. Tabi aceleniz yoksa.
Ben de öyle düşünüyor gibiyim ama yeni telefonların çıkacak olması kafamı çeliyor. Ayrıca hayatımda hic ios kullanmadım bilgim yok yanu çok kısıtlı mi bilmiyorum biraz kararsizim.Bütçeniz yetiyorsa 6s alın sizi uzun süre götürür kafanız da rahat olur
Yeni s7 yi beklemek daha mantıklı olmaz mı?S6 serisi yada edge serisi yada note 5
Acelem yok elbette fakat o zamanda iphone 7 bekle muhabbetleri başlayacak gibime geliyor yanlış düşünüyor olabilirim. Sizce android de bu stabillik durumu nasıl yeni touchwiz de hantallasma sorunları var mı bir iphone akiciliginda oldu mu?
Ben de öyle düşünüyor gibiyim ama yeni telefonların çıkacak olması kafamı çeliyor. Ayrıca hayatımda hic ios kullanmadım bilgim yok yanu çok kısıtlı mi bilmiyorum biraz kararsizim.
Yeni s7 yi beklemek daha mantıklı olmaz mı?
Iphone u nasıl buluyorsunuz?S6 Yada Note 5 4 Al Daha İyi Sonye Filan Bulaşma Bozulur Mozulur Rezil Olursun
Kendim g3 kullanıyorum arayuzde laglar var ki alt seviye bir cihaz da değil. Uygulama yükleyince daha da laglar artıyor. Mesela whatsapp da falan da donmalar yaşıyorum. Uygulamalarda mı sistemde mi bir yerde bir sorun var gibime geliyor.Android stabillik sorunları eskiden daha çoktu son zamanlarda bu iyice düştü. Stabillik sorunu genel olarak düşük donanıma sahip cihazlarda var.
Üst donanıma sahip cihazlarda bu sorun pek yok. Amiral gemileri stabillik sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Aynen onu beklersem bu seferde iphone 7 bekle olacak öyle düşünüyorum.S7 beklemek bence saçmalık çünkü çok büyük yenilikler olmayacak ha işlemci nin ne olduğu da belirsiz ısınacak mı isinamayacak mı? Fiyatı yüksek olucak anca zaten s7 ye daha çok var Mart gibi anca çıkar
Rom kurmak falan benim için sorun değil. Ya da kişiselleştirme benim için çok önemli degil. Windows phone u çok seviyorum sistem olarak mesela ama gelişimi yavaş olduğundan tercih etmeyeceğim.Yeni telefonların çıkması 6s e pek etki yapmaz 4s kullanıp hala memnun olan tanıdıklarım var güncelleme sorunun yok ios zaten kullanması kolaydır çok kısıtlı olduğunu da düşünmüyorum ama Android kadar da özgür değil tabi
İPhone bozulunca rezil olmaz mı? Veya telefon bu bozulunca adam neden rezil olur ki?S6 Yada Note 5 4 Al Daha İyi Sonye Filan Bulaşma Bozulur Mozulur Rezil Olursun
Ben Teknik Servisleri İçin Söyledim Elma nın Servisi İyidirde Samsungda Öyle Ama Bi LG Filan Sorun ServisleriİPhone bozulunca rezil olmaz mı? Veya telefon bu bozulunca adam neden rezil olur ki?
Bence İphone düşünüyorsan İphone 7'yi hiç bekleme git İphone 6S al. Çünkü yıllardır S serisi bir sonraki basic modelden daha iyi olmuştur. İPhone 4S kullananlar 5 almaz, 5S kullananlar 6 almaz. 6S kullananlar da 7 almayacak.
Android olarak zaten en iyi telefonları sıralamışsın. Fakat mevcut durumda Android telefon almayı önermem. Gerek Samsung olsun gerekse de diğer firmalar 2.5 ay sonra Snapdragon 820 ya da yeni nesil Exynos yonga setine sahip cihazları duyuracak. Mart ayında çoğu satışa çıkmış olacak bu telefonları beklemek daha mantıklı. Şu anda Snapdragon 810 yonga setine sahip cihazları almayı pek tavsiye etmiyorum. Isınma sorunu çözülmüş gibi gösterilse de Microsoft'un Lumia 950 XL'de kullandığı gibi sıvı soğutma olmayan Android telefonlarda Snapdragon 810 sorun çıkartabilir.
Yok hocam o kadar bekleyemem. Kendim g3 kullanıyorum şu anda fakat arayüzde hala laglar var bir ios stabilliğine ulaşabilmiş değil gibi görüyorum.iPhone 6s almanızı tavsiye ederim,hatta bütçeniz uygunsa 64 gb alın,beklerim diyosanız da iPhone 7 yi bekleyin,ayrıca android işletim sistemli cihazlarda stabil "olmama" diye bir sorun kalmadı artık,kardeşimde Note 3 var hiçbir sorun yok.
Teşekkürler Ali Kemal abi.İPhone bozulunca rezil olmaz mı? Veya telefon bu bozulunca adam neden rezil olur ki?
Bence İphone düşünüyorsan İphone 7'yi hiç bekleme git İphone 6S al. Çünkü yıllardır S serisi bir sonraki basic modelden daha iyi olmuştur. İPhone 4S kullananlar 5 almaz, 5S kullananlar 6 almaz. 6S kullananlar da 7 almayacak.
Android olarak zaten en iyi telefonları sıralamışsın. Fakat mevcut durumda Android telefon almayı önermem. Gerek Samsung olsun gerekse de diğer firmalar 2.5 ay sonra Snapdragon 820 ya da yeni nesil Exynos yonga setine sahip cihazları duyuracak. Mart ayında çoğu satışa çıkmış olacak bu telefonları beklemek daha mantıklı. Şu anda Snapdragon 810 yonga setine sahip cihazları almayı pek tavsiye etmiyorum. Isınma sorunu çözülmüş gibi gösterilse de Microsoft'un Lumia 950 XL'de kullandığı gibi sıvı soğutma olmayan Android telefonlarda Snapdragon 810 sorun çıkartabilir.
Teşekkürler...Şuan bende paran varsa 6s diyorum yok böyle telefon
Aynen hocam öyle.Xperia almanı önermiyorum 6 ay sonra yenisini çıkarıp kullanıcıyı aptal yerine koyuyorlar işin kötü tarafı yeni çıkan cihazın yeni bir özelliği olmuyor
Plus da OIS var,o zaman 6s al alın,bütçeniz de varsa 64 gb alınYok hocam o kadar bekleyemem. Kendim g3 kullanıyorum şu anda fakat arayüzde hala laglar var bir ios stabilliğine ulaşabilmiş değil gibi görüyorum.
Teşekkürler Ali Kemal abi.
Teşekkürler...
Aynen hocam öyle.
Bunlar dışında bir soru sormak istiyorum, plus modelinin ekran dışında artısı ne,şarjı çok daha fazla çok mu gidiyor o kadar ekstradan para vermeye gerek var mı sizce arkadaşlar düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?