Tavsiye Yeni telefon alacağım bi bakarmsnz

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım bi bakarmsnz
beni 1,5-2 yıl idare edebilecek bi telefon olarak ı9500 almaya karar verdim ama telefon 4g desteklemiyormuş ı9505 destekliyor ama donanım olarak 9500 daha iyi gözüküyor.9500 aldığım zaman ilerde 4g gelirse fazla bi sıkıntı olur mu ben yüzsek hızda indirme yapmıyorum zaten.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 eski bir cihaz istersen bir bütçe söyle ona göre tavsiye verelim. Ayrıyeten i9505 yani Snapdragon işlemcili varyant daha güçlü grafik ve işlemci olarak.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
max 1100 verebilirm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 beğeniyorsan alman daha iyi olacaktır. Çünkü i9505 s4 Snapdragon 600 ken lg g2 Snapdragon 800. Veya ben ne kadar beğenmesemde zenfone 2 serisinede bakabilirsin.
aslında g2 de düşünüyordum fakat oyunlar için 8 çekirdek daha avantajlı duruyordu

Sarangni

Sarangni

Üye
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
G2 de işlemci her türlü oyunu çalıştırır. Çok çekirdek çok iyi performans demek değil.
hmm g2 nin 16gb lık olanları sorunluymuş sanırım arkadaşlarım 2-3 kere servise göndermişti.sorun düzeltildimi varmı bi bilginiz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hmm g2 nin 16gb lık olanları sorunluymuş sanırım arkadaşlarım 2-3 kere servise göndermişti.sorun düzeltildimi varmı bi bilginiz
Oyun tutkunuysan 32GB almaya çalışın çünkü G2 de microSD girişi yok.

Sarangni

Sarangni

Üye

Elektronik şans işi en iyi yorum alan cihazı alırsınız sorun çıkar. Buda onun gibi bir şey. G2 nasıl sorunlar var hiç bilgi sahibi değilim. Yalnız Snapdragon 800 Adreno 330 ile oynatmayacağı oyun yok o cihazın. Ayrıca arkadaşın dediği gibi G2 alacaksanız 32GB olmalı.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
s4 de jest sensörü var el hareketleri ile birçok işi görüyor g2 yi alırsam onda bu sensör yok olmasa da olur mu :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
s4 de jest sensörü var el hareketleri ile birçok işi görüyor g2 yi alırsam onda bu sensör yok olmasa da olur mu :)
Jet sensörü olmasada olue belki diyebilirsinde, temassız görünüm olmazsa olmaz :D

Sarangni

Sarangni

Üye

Olmasa da olur. Yarın bir gün çok şarj yiyor ve S4 deyip sızlamayan başlarsın. O zaman da bazı sensörleri kapatmak istersin muhtemel ilk kapatacağını sensör de bu olur. Ben de Note 3 var. Temassız kontroller, akıllı göz gibi bir çok şey devre dışı. ☺

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bugün bi düşüneyim evdeki ı9505 ile bi tane g2 alıp kurcalayayım.kararımı verdim ama ilerde aaa bu yokmuymuş demeyeyim :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
G2 kullanan varmi hangi rom daha iyi g3 rom yuklemeyi dusunuyorum ona benzer guzel var mi

Rancho

Rancho

Üye
Ben A101'den Galaxy Alpha aldım 1200 ₺ ye 4G desteği de var stokta bitmeden bi bak bence..

Bülent872

Bülent872

Üye
Kardeş G2de ısınma problemi büyük ve sd kart girişi yok lakin Xperia Z1 990TL seni 2 yılda götürür.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
TFT :kotu:

0MG90

0MG90

Üye
Maximum 1100 ise Z2 bulabilirsin. G2'ye göre daha iyi cihaz.

Bülent872

Bülent872

Üye
Tft kötü arkadaş ayna gibi ekran var daya parlaklığı sona cansız mi duruyor görürsün bu büyük bi kayıp değil lakin sd kart ve aşırı ısınma büyük bi eksiklik

Üst Alt