YENİ Symbian Nokia N8 Belle v111.020.0203 2011/08/30

Sponsorlu Bağlantılar

atalay6116

Üye
    Konu Sahibi
YENİ Symbian Nokia N8 Belle v111.020.0203 2011/08/30
Kullandım Deniyorum Tek Problem
İngilizce Olması Gibi Görünüyor...

• Hacked installserver ile
  • - Rusça / İngilizce metin girişi
  • - Sahte Rus arayüzü (İngilizce, sadece, 3. parti uygulamalar rusça arabirimini kullandığı için gerekli)
  • - Rofs2 son benzersiz installserver
  • - Rofs2 Uda görüntüleri tüm Asya kaynakları kaldırıldı
Phoenix 2011 ile Flashlayın. Yüklü hiçbir yazılım kalmayacak(Lütfen yedeğinizi alınız...) ve menüden flashing i tıklayın Düzen menüsünden dosyaları değiştirin. Use Refurbish ile flash atın.
Telefon 100% aştıktan sonra Açılışta, sadece USB bağlantısını kesin 8 saniye için güç düğmesine basılı tutun telefon 3 efa titredi ve sonra açın. Telefon başarıyla Flashlandı.

Performanda Baya Bi Gelişme var. Bende Tarayıcı Kapanıyordu Artık Kapanmıyor ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
peki bunda java destegi gelmismi.bekliyelim delight guzel yapar ben onunkini kullaniyorum sorun yok 22 tane yazma dili var.

atalay6116

Üye
    Konu Sahibi
banada atarmısın peki linkini...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
banada atarmısın peki linkini...
buyur dili ingilizce 210 mb c hafiza uyku ekrani icinde cok seyi var guzel hack yapilmis.bana bildirirmisin begenirsen.aslinda ben bunu formda paylastim ama simdi bulamiyorum heralde silindi yonetici tarafindan sebebi neki bilmiyorum.deniyorum hala kullaniyorum sorun olmadi icin paylasmistim.googlede cikiyor girmeye calistimda yetkiniz yok diyor:hmmm
burda:

nefrety_

Üye
ya biri bana bu yükleme konusunda yardımcı olabılırmı ne anna nede belle yukleyemedım phonixle hep hata verdı

nefrety_

Üye
arama yaptım forumda buldumda ama olmadı hep hata verdı o yuzden yenı bı konu acmak yerıne buraya yazmak ıstedım hata yaptıysam özür dilerim iyi günler

marsoy

marsoy

Üye
merhaba arkadaşlar eski bellenin üstüne bu yeniyi yükleyemiyorum eror diyo sürekli neden acaba bilgisi olan varmı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar eski bellenin üstüne bu yeniyi yükleyemiyorum eror diyo sürekli neden acaba bilgisi olan varmı
eskiyi nasil kurduysan ayni sekilde yapicaksin.olu modda yani.:islik

mıttık

Üye
dead phone flashı atmaya gerek yok ben normal flash ile rahatça kurdum hiçbir sorun çıkmadı sadece ilk başta phoenix/products klasörüne anna dosylarını atıp options kısmından tek tek belle dosyları ile değiştirdim ve flashladım hiçbir sorun olmadı

rockn87

rockn87

Üye
selamarkadaşlar bu forumda ne kadar varsa denedim phoenix le ama ben beceremiyorum anlatımlarıda var ama hepsinin farklı farklı kafam karışıyor benim telim ıraktan geldi pasaporta kaydettim ama phenixle baktığımda usa america dark grey 059C8T6 olarak gözüküyor türkçe ve belle ve ya anna yüklemek istiyorum bi yardmcı olsanız sadaka vermiş gbi dua ederim arkadaşlar :)

Üst Alt