Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

gkyrn

gkyrn

Üye
bende widget sorunu oluşmadı şarj da biraz olumlu yönde farketti gibi geliyo bana ama bilmiyorum.:hmmm sanırım güncelleme bana iyi geldi|-):d:

ugur6565

ugur6565

Üye
ben oviden uygulamayı yükledim ama ne işe yarıyor bilmiyorum bilen varmı

okitox

okitox

Üye
c6 için var mi bu yeni güncelleme?

gkyrn

gkyrn

Üye
c6 için var mi bu yeni güncelleme?

evet anna service pack az önce yükledim teli yeniden başlattı yükledikten sonra işte yine.

----------Eklendi @ 22:36:19 ---------- Yazıldı @ 22:16:11 ----------

anna service pack in getirdikleri olarak da genel performans artışı, mesajlarda daha yumuşak scroll geçişleri,fotoğraf çekerken daha çabuk konum bulma ve dahası olarak bilgilendirme yapılmıştı.

vsamanci

vsamanci

Üye
eeee ben telden guncelledim ama n8 uygulamalarım yine yok bilgisi olan varmı ?

okitox

okitox

Üye
c6-01 için var evet şimdi yüklüyorum ben de yeni paketi bakalım ne yapmışlar...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bu da c7 için gelmedi sanırım dalga mı geçiyorlar :kop:yoksa 025.007 özel adı mı service pack :D

ugur6565

ugur6565

Üye
:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
gelen güncelleme iğleştirme güncellemesi zaten belle için ortam saqlandı artık gelsin bellede sonra cindyi beklesek

crazy0067

Üye
benim telefona bu söylediklerinizin hiç biri gelmedi? Hâlâ 24.1 sürümündeyim ulan nokia bi kerede doğru bi iş yapsan şaşarım. Ne olur yani bütün symbian 3 telefonlara güncellemeyi aynı anda versen, bu ne böyle taksit taksit güncelleme geliyor telefonlarla.

metyuu

metyuu

Üye
C7 içinde gelmiş anna service pack güncellemesi

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
evt şimdi gördüm yüklüyorum *#0000# değil uygulamalar yazılım güncelleme kısmında geliyor c7si olanlar kontrol etsinler ''059b534''

marmaraisland

Üye
bu güncelleme bendede çıktı ama neyin güncellemesi arkadaşlar bu ?

metyuu

metyuu

Üye
gkyrn arkadaşın söylediği gibi anna service pack in getirdikleri olarak da genel performans artışı, mesajlarda daha yumuşak scroll geçişleri,fotoğraf çekerken daha çabuk konum bulma ve dahası olarak bilgilendirme yapılmıştı.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​artık 2 günde bir kontrol edelim belki sp2 gelir :)

okitox

okitox

Üye
ve daha az pil ömrünü de ekleyelim. şahsen akşam altıda doldurduğum telefon şu an yüzde 50 :)

RedColt

RedColt

Üye
benim kodum 059b534... Ama bir türlü gelmedi güncelleme

marmaraisland

Üye
gkyrn arkadaşın söylediği gibi anna service pack in getirdikleri olarak da genel performans artışı, mesajlarda daha yumuşak scroll geçişleri,fotoğraf çekerken daha çabuk konum bulma ve dahası olarak bilgilendirme yapılmıştı.

bu bilgilendirme nerde arkadaşım bi okumak istiyorum da daha fazla bilgi için

qLaMoR

qLaMoR

Üye
yazılımı indirin tuşları kilitleyin ve görün :D

Üst Alt