Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
az kaldı gelsin yha bi kuralım zewkle sonra gesin cindy bu hikaye bole gitsn :D

kpln176

Üye
ovi den güncelleme yapsam bi sorun olurmu

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
widget sorunu derken nasıl bir problem var widgetlerle ilgili? Bugün artık n8in diğer türkiye kodlarına da gelir güncelleme mutlaka.

widgette donma sorunu yaşıyorum mesela müzik dinlerken şarkı değiştiği halde widget üzerinden değişmiyor kaldırıyorum tekrar koyuyorum olmuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için aynı sorun bildirimlerde de var cevapsız arama veya mesaj oluyor ekranın sağ üst köşesinde simgesi görünmesine rağmen widget üzerinde kaçırılan arama yada mesaj yok yazıyor mesaja veya cevapsız çağrıya bakmadan telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor bir türlü çözüm bulamadım bu soruna :aha: :vur

tugrul_27

tugrul_27

Üye
sen yazılmdan sonra tele format attınmı kardeş eğer atmadınsa at düzelir o sorunlar

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
sen yazılmdan sonra tele format attınmı kardeş eğer atmadınsa at düzelir o sorunlar

bu sorun anna ile birlikte başladı soft hard format denedim olmadı son çıkan güncelleme sonrasıda düzelmedi öyle olunca flash attım (025.007) sorunsuz bir şekilde ama durum yine aynı :ağlarım:

okitox

okitox

Üye
bu sorun anna ile birlikte başladı soft hard format denedim olmadı son çıkan güncelleme sonrasıda düzelmedi öyle olunca flash attım (025.007) sorunsuz bir şekilde ama durum yine aynı :ağlarım:

bugün c6-01 e de geldi bu sorun :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de vardı aynı durum. ilk sorum battery monitor kullanıyor musunuz.ikincisi e mail hesabınız widget olarak ekranda duruyor mu

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Ya arkadaşlar bana güncelleme gelmedi daha 21'i oldu daha yok :S :(

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bende de vardı aynı durum. ilk sorum battery monitor kullanıyor musunuz.ikincisi e mail hesabınız widget olarak ekranda duruyor mu
evet iki durumda mevcut ama anna öncesi bunlar olmasına rağmen sorun yoktu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
battery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..

bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim :)

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
battery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim :)
kaldırdım inş çare olur

[alikan]

[alikan]

Üye
N8 ürün kodu 059D954 White-Silver hala güncelleme mevcut değil ne ovi de ne de *#0000# de bu güncellemeyi hala göremiyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bekliyorum ama çıkamadı bir türlü..

okitox

okitox

Üye
battery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim :)
allah allah ben baktım öyle bir şey çıkmadı kardeş. C6 yok muydu sende

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Pazartesiye kadar beklemek boşa. Dükkan kapandı.

semiko

Üye
N8 nokia ovi suit ile services pack güncellemesi gelmiş....

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
aynen nokia dark grey var service pack guncellemesi gelmis 1o4o kb..

ugur6565

ugur6565

Üye
yüklesek bir sıkıntı olmazmı arkadaşlar

Üst Alt