n000k
Üye
fena mı iyi olmuşbu guncellemde sadece büyük hatalar giderilmiş yaf![]()
belle gelcek dostum asıl güncelleme o olcak işte 

fena mı iyi olmuşbu guncellemde sadece büyük hatalar giderilmiş yaf![]()
belle gelcek dostum asıl güncelleme o olcak işte 

widget sorunu derken nasıl bir problem var widgetlerle ilgili? Bugün artık n8in diğer türkiye kodlarına da gelir güncelleme mutlaka.

sen yazılmdan sonra tele format attınmı kardeş eğer atmadınsa at düzelir o sorunlar

bu sorun anna ile birlikte başladı soft hard format denedim olmadı son çıkan güncelleme sonrasıda düzelmedi öyle olunca flash attım (025.007) sorunsuz bir şekilde ama durum yine aynı![]()

banada gelmedi panik yok bekliyoruz.Ya arkadaşlar bana güncelleme gelmedi daha 21'i oldu daha yok :S

evet iki durumda mevcut ama anna öncesi bunlar olmasına rağmen sorun yoktubende de vardı aynı durum. ilk sorum battery monitor kullanıyor musunuz.ikincisi e mail hesabınız widget olarak ekranda duruyor mu
kaldırdım inş çare olurbattery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim![]()
allah allah ben baktım öyle bir şey çıkmadı kardeş. C6 yok muydu sendebattery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim![]()