Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ozelbaris

ozelbaris

Üye
n8 yarın gelir mi?

ersoyoral

ersoyoral

Üye
emre ben de şu an yükledim c6-01 e yüklerken sorun olan yani daha doğrusu yüklenmeyen battery monitör 2.01 youtube video downloader ve fmobi uygulamalarının hepsini sorunsuz yükledim ovi mağaza da açılmıyodu o da sorunsuz açılıyo format atıp yazılımını tekrar yüklemeyi dene istersen

asfenerli

asfenerli

Üye
telefona hala oviyi yükleyemedim ersoy yukarıdakileri benim için mi yazdın kardeş ?

okitox

okitox

Üye
@asfenerli

hocam şöyle de yapabilirsin. eğer phoenix kullanamam diyorsan telefona bir hard format daha at. daha sonra açıp ovi suite den güncellemelere bak. orda cihaz yazılımınız şudur eğer bir problem yaşıyorsanız yeniden yükleyin yazıyor. oraya bas. yazılımını tekrar yükle. sonra telefon açıldığında direk güncellemelere bakıp tüm güncellemeleri yapıp yıldız kari 4.0 kare yapıp v25 kur.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende qt cozuldu hadi hayirlisi haftayada belle gelir ins

forbidden5

forbidden5

Üye
qt nin çözülmesi çok iyi annadaki tek sıkıntımdı şimdi hiç sıkıntım kalmadı belle gelene kadar fazlasıyla idare eder beni

asım mavzer

Üye
bu yeni sürümün şarj sorununa bir faydası oldumu

Umut

Umut

Üye
Arkadaşlar yeni yazılımı yükledim, ancak YourTube Pro programını yükleyemiyorum. Linkteki sondan 1 önceki mesajda ekran görüntüsünde verdiğim hatayı alıyorum yine. Sizde de aynı hatayı mı veriyor ?

ersoyoral

ersoyoral

Üye
serdar yarın öğlen telden ara beni ovi sorununu çözcem 542 530 ** **

Sensation not: Telefon numarası silinmiştir. Lütfen PM üzerinden gönderiniz.

----------Eklendi @ 00:23:20 ---------- Yazıldı @ 00:08:14 ----------

özelden mesaj at serdar numaranı ben arıcam seni

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar güncellemeyi oviden yaptım şarjım yüzde 80 ti güncellemeden sonra da yüzde 80 kaldı yine 4 5 saat sonra 65 e düştü sadece. herkes güncellemenin çok şarj yediğinden bahsetmiş bende niye bişey olmadı acaba:ehe şarja da mı bi olumlu etkisi oldu acaba güncellemenin bir şey farkeden var mı??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
herhangi bi farklılık gözüme çarpmadı ama sarj sorunu devam ediyor

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
farklar daha öncede söylendiği gibi müzik çalar, resim, uygulama yükleme hatası. Devam eden sorunlar şarj ve widget.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
widget sorunu derken nasıl bir problem var widgetlerle ilgili? Bugün artık n8in diğer türkiye kodlarına da gelir güncelleme mutlaka.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
ben n8 e yükledim çok büyük değişiklik yok.ana menü geçişleri daha hafif olmuş. Ancak mesaj yazarken direkt numara tuşlama geliyor. Sonuçta her numarayı ezbere bilmiyorum. Internet radyosunu gördüm. Adobe reader yükseltilmiş. Tarayıcı daha hızlı. Şarj sıkıntısı var mı tam anlayamadım.

StigmatA

Üye
telefondan n8 e ne zaman güncelleme yapıcaz gelsin artık.

crazy0067

Üye
güncelleme daha banada gelmedi telefonum nokia n8

SilentOne

SilentOne

Üye
bu guncellemde sadece büyük hatalar giderilmiş yaf:D

Üst Alt