hadi dostum madem iyi dersler.. bırak şimdi teli kurcalamayı sonra yazarsın ne var ne yok yeni gücellemededersteym henüz ayrıntılı inceleyemedim![]()

evet qt ile çalışan programlar türkçe dildeyken tel yüklenmiyor nedense.. sleeping screende qt tabanlı bir program..Ben herhangi bir değişim göremedim, dil sorunu olan uygulamalardan birine örnek verirseniz anlayabilirim düzelip düzelmediğini.Sleeping screen sanırım onlardan biri değil mi ?
ohh beeeArkadaşlar sleeping screen programını denedim ve yüklendi sorunsuz bir şekilde.QT Sorunu çözülmüştür, hayırlı olsun.
hadem hayırlısı akşama kurucam madem yenden annayı
belle yi seviyom ama . teli nokia shop a götürücem.. malum belle yi görmesinler içinde
teşekkürler bilgi için dostumFmobi sorunsuz yüklendi, içiniz rahat edebilir arkadaşlar.Kesin olarak QT problemimiz halledildi.Dostum belki onun içinde installer yoktur. Ben senden fmobi uygulamasını yüklemeni isteyeceğim. Veya cnninternational de olabilir. Bunları da sorunsuz olarak yükleyebilirsen sorunun çözüldüğünü teyit etmiş olacağız.![]()
Bu güzel haber için teşekkür ediyoruz ustam. Bakalım n8 için de aynı güncelleme gelirse biz de yükleyip hallederiz sorunlarımızıFmobi sorunsuz yüklendi, içiniz rahat edebilir arkadaşlar.Kesin olarak QT problemimiz halledildi.

Telefonunu usb ile depo modunda bağladığında mass memory'de ki private ve resource klasörlerini gizli + salt okunur yapman yeterli olucaktır.Bu işlemi telefonu formatladıktan hemen sonra yaparsan daha verimli olur onu söyleyeyim.Lakin tahminen o problemi de çözmüşlerdir, ufak bir problem çünkü.Düzelmediyse anlattığım gibi yapabilirsin dostum. (:Yüklü uygulamaların gözükmemesi de telefon diliyle alakalıydı.Artık telefon dilini değiştirmemize gerek kalmadığı için o problemde çözüldü büyük ihtimalle.görünmeyen uygulamalar görünüyormu müzik çalardaki oyun sesleri düzeldi mi?
Merak ettim sadece çünkü telefonu vodafone red team'le servise göndermiştim. Bugün kayıt altına almışlar bakalım ne olacakTelefonunu usb ile depo modunda bağladığında mass memory'de ki private ve resource klasörlerini gizli + salt okunur yapman yeterli olucaktır.Bu işlemi telefonu formatladıktan hemen sonra yaparsan daha verimli olur onu söyleyeyim.Lakin tahminen o problemi de çözmüşlerdir, ufak bir problem çünkü.Düzelmediyse anlattığım gibi yapabilirsin dostum. (:Yüklü uygulamaların gözükmemesi de telefon diliyle alakalıydı.Artık telefon dilini değiştirmemize gerek kalmadığı için o problemde çözüldü büyük ihtimalle.