Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]
az önce *#0000# üzerinden güncelleme yaptım ürün kodu 059b534

• Beğen
Tepkiler: merveatasoy ve Cezzbedici3

n000k

n000k

Üye
yaz bakalım yenilikleri :) varmı bi değişiklik? qt ne alemde mesela :naughty:

m542tf

m542tf

Üye
hadi hayırlısı ben telefonu vodafone red team'e verdim bakalım ne olacak

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
dersteym henüz ayrıntılı inceleyemedim :D

m542tf

m542tf

Üye
dil sorunu çözülmüşmü :)

okitox

okitox

Üye
ben baktım bi güncelleme yok şu an. C6.01

mezoart

mezoart

Üye
Ben herhangi bir değişim göremedim, dil sorunu olan uygulamalardan birine örnek verirseniz anlayabilirim düzelip düzelmediğini.Sleeping screen sanırım onlardan biri değil mi ?

n000k

n000k

Üye
dersteym henüz ayrıntılı inceleyemedim :D
hadi dostum madem iyi dersler.. bırak şimdi teli kurcalamayı sonra yazarsın ne var ne yok yeni gücellemede :oke:

----------Eklendi @ 12:15:44 ---------- Yazıldı @ 12:14:48 ----------

Ben herhangi bir değişim göremedim, dil sorunu olan uygulamalardan birine örnek verirseniz anlayabilirim düzelip düzelmediğini.Sleeping screen sanırım onlardan biri değil mi ?
evet qt ile çalışan programlar türkçe dildeyken tel yüklenmiyor nedense.. sleeping screende qt tabanlı bir program..

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
mezoart

mezoart

Üye
Arkadaşlar sleeping screen programını denedim ve yüklendi sorunsuz bir şekilde.QT Sorunu çözülmüştür, hayırlı olsun.

swiss47

Üye
arkadaşlar bende güncelleştirdim ovideki yüklenmeyen uygulamalar yükleniyor artık. bu arada bi soru soracam Qt ne demek :)

ozcangoral

Üye
evet ben c7 me yükledim.sonunda QT problemi çözülmüş beyler. telefon dilini değiştirmeden sleeping screen uygulamasını yükledim.sonuç süper.smart installer internete bağlanıp QT uygulamalarını (QT components vs ) yüklüyor. oleeeyyyy...

o.basar86

o.basar86

Üye
Dostum belki onun içinde installer yoktur. Ben senden fmobi uygulamasını yüklemeni isteyeceğim. Veya cnninternational de olabilir. Bunları da sorunsuz olarak yükleyebilirsen sorunun çözüldüğünü teyit etmiş olacağız. :)

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar sleeping screen programını denedim ve yüklendi sorunsuz bir şekilde.QT Sorunu çözülmüştür, hayırlı olsun.
ohh beee :) hadem hayırlısı akşama kurucam madem yenden annayı :) belle yi seviyom ama . teli nokia shop a götürücem.. malum belle yi görmesinler içinde :oke: teşekkürler bilgi için dostum

mezoart

mezoart

Üye
Dostum belki onun içinde installer yoktur. Ben senden fmobi uygulamasını yüklemeni isteyeceğim. Veya cnninternational de olabilir. Bunları da sorunsuz olarak yükleyebilirsen sorunun çözüldüğünü teyit etmiş olacağız. :)
Fmobi sorunsuz yüklendi, içiniz rahat edebilir arkadaşlar.Kesin olarak QT problemimiz halledildi.

o.basar86

o.basar86

Üye
Fmobi sorunsuz yüklendi, içiniz rahat edebilir arkadaşlar.Kesin olarak QT problemimiz halledildi.
Bu güzel haber için teşekkür ediyoruz ustam. Bakalım n8 için de aynı güncelleme gelirse biz de yükleyip hallederiz sorunlarımızı :)

m542tf

m542tf

Üye
görünmeyen uygulamalar görünüyormu müzik çalardaki oyun sesleri düzeldi mi?

erhanercan

erhanercan

Üye
bende çıkmıyor güncelleme ya

mezoart

mezoart

Üye
görünmeyen uygulamalar görünüyormu müzik çalardaki oyun sesleri düzeldi mi?
Telefonunu usb ile depo modunda bağladığında mass memory'de ki private ve resource klasörlerini gizli + salt okunur yapman yeterli olucaktır.Bu işlemi telefonu formatladıktan hemen sonra yaparsan daha verimli olur onu söyleyeyim.Lakin tahminen o problemi de çözmüşlerdir, ufak bir problem çünkü.Düzelmediyse anlattığım gibi yapabilirsin dostum. (:Yüklü uygulamaların gözükmemesi de telefon diliyle alakalıydı.Artık telefon dilini değiştirmemize gerek kalmadığı için o problemde çözüldü büyük ihtimalle.

erhanercan

erhanercan

Üye
sanırım e6 için çıktı bu güncelleme benım n8 de gozukmuyor

m542tf

m542tf

Üye
Telefonunu usb ile depo modunda bağladığında mass memory'de ki private ve resource klasörlerini gizli + salt okunur yapman yeterli olucaktır.Bu işlemi telefonu formatladıktan hemen sonra yaparsan daha verimli olur onu söyleyeyim.Lakin tahminen o problemi de çözmüşlerdir, ufak bir problem çünkü.Düzelmediyse anlattığım gibi yapabilirsin dostum. (:Yüklü uygulamaların gözükmemesi de telefon diliyle alakalıydı.Artık telefon dilini değiştirmemize gerek kalmadığı için o problemde çözüldü büyük ihtimalle.
Merak ettim sadece çünkü telefonu vodafone red team'le servise göndermiştim. Bugün kayıt altına almışlar bakalım ne olacak

Üst Alt