yeni sürüm geldi 111.30.607

Konu Sahibi
bilmiyorsanız beklersiniz suit de çıkmasını be arkadaşım

yokta arkadas senin bu actigin konu salidan beri forumda dönüyor neden ayri bir konu aciyorsun,suan daha hic birseyin geldigi yok resmi belle belki subatta cikacak onu kimse bilemez.

Konu Sahibi
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın

[alikan]

Üye
kıl türkçeyide senden duydum ilk defa seni ilgilendirmez benim ne yükleyip ne yüklemiyeceğim sen kurtuluşa takılmaya devam et sürü psikolojisi işte naparsın

Hala kıt okuduğun belli, yorumumu tekrar oku KIL değil KIT yazmışım. Sürü psikolojisi dediğin kurtuluş arkadaşımızın da paylaştığı belle konusu şuan da 55.000 gösterim ve 2000 e yakın yorum almış durumda. Arkadaşımız günlerce uğraşmış emek vermiş seninde denedim dediğin belle yi paylaşmış yüzlerce de kullanıcısı var ve olumlu sonuç almış ki konuya o kadar kişi aktif olmuş. Ayrıca burası forum birileri bir şey paylaşacak diğerleride hoşuna giderse onu takip edecek ve Belle paylaşımınıda sadece 3 kişi yapmış şimdiye kadar Nurani, Madness ve Kurtuluş kardeşimiz emek vermişler paylaşmışlar. Sen ne yapmışsın önce bi onu söylesene neyi başarmışsın kime ne faydan olmuşta burada sürü psikolojisi yorumunda bulunabiliyosun? Sen adam ol bişey becer de seni takip edelim o zaman. Gereksizliğini devam ettirmek sana bir şey kazandırmıcaktır. Başta da dediğim gibi hata bizde yorum yazdık.

Tepkiler: iatis
yine aynı konu yine aynı tartışma yararlı olmaya çalışalım dostlarım resmi belle gelmeden geldi demeyelim en azından naviye variantlar yüklendikten sonra geliyo diyelim

yaw şu navide herkes bi belle buldu ben bulamadım sadece sürüm numarası var içi boş

ssuu18

Üye
naviye düştüyse tahminimce 1 2 aya gelir hemen sevinmeyin acele etmeyin ama ben yinede 3 ay diyorum

serinaga

Üye
Haydi bakalım beklemedeyiz ...

Konu Sahibi
kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı

[COLOR=""][SIZE=""]a's[/SIZE][/COLOR]

kurtuluş ve belle si senin olsun dostum olurmu beni ilgilendirmiyor hiç anladınmı
Arkadaşlar kime takılırsanız takılın kime laf atarsanız atında KURTULUŞ40 arkadaşa laf yok sadece şapka çıkartılır o adama sizin için karşılıksız emek veriyo....

[alikan]

Üye
Çook merak ediyorum kurtuluş arkadaşımız veya onun gibi emek veripte sızdırma Belle yi portlayan fixleyen türkçeleştiren ve paylaşan arkadaşlar olmasaydı aylarca öncesinden Belle kullanma fırsatımız olacak mıydı?

Tepkiler: iatis
    Konu Sahibi
sözüm hiç bir zaman kurtuluş arkadaşıma olmadı sadece başka insanların zevklerini küçümseyen insanları sevmiyorum.
KURTULUŞ 40 arkadaşımdan özür dilerim

mafiret

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledimde ingilizce ya nasıl türkçe yapabilirim acil yardım edin

mafiret

Üye
spartus birader bunu yükledimde türkçe yapılabiliyomu yardımcıolurmusun lütfen

kurtuluş kardeşimize laf yok beyler adam o kadar uğraşıp efekt cfw hazırlıyor lütfen onun hakkında konuşurken dediklerinize dikkat edin.