_By&MaTTaFix_
Üye
İyi olmuş iyiişte pahalandı diye bırakırsınız
![]()
inadına tekel

İyi olmuş iyiişte pahalandı diye bırakırsınız
![]()

teşvik yok emin olρєηтαgяαм;1911513' Alıntı:yahu wiston 5,5 tl olmuş valla içim acıdı o parayı verirken bu soğukta gittim aldım ama değdi beteşvik etmiyorum yanlış anlamayın
![]()

bende bırakmayı düşünüorum bu saatten sonra gerçekten ciddi anlamda kazıklanoruz başka bişi yok yani...
kaçak sigara içmek yerine tütünden anlıyosanız gidin adam gibi tütün alın pazardan otomatik sarma makinalarıda var birazda pro tütünü alıp aroma kattım mıydı on numara sigara oluyo, ben yine winstona devam da biçok arkadaşım öyle yapıyolar

Halamın Bıyıkları Olsa Amcam Olurdu![]()

ne alaka şimdi, o kadar pahalı değiller bahsettiğim şeyler 1 defalıgına mahsus sarma makinası alıyosun 3 lira, sigara tütünü pazarda dolu kalite kalite, aroma vermek içinde pro tütünü alsan yada aromalı herhangi bir tütün oda 13 lira toplamda 20 liraya aldıgın zaman bundan 209283948928 tane sigara çıkarıyosun aktif içici olmadıgın belli gözde![]()
rencüde olcak bişey yok ya rahat ol, daha gençsin çok başlarsın daha![]()

aynen son paketim lanet olsun
Dabi Dabi 
bahsettiğin gibi sarma makinesi, tütün, boş sigara 15 liraya mal olsa bile toplamda 25 paket sigara içebiliriz.Normalde aynı fiyata sigara alsak 2-3 kutu alırız fakat bu işlemle % 1000 gibi (sağlık açısından olmasa da) kardayız