Yeni Sigara Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
yeni sigaram muratti :ehe

passiv€ aggressiv€

Üye
yahu wiston 5,5 tl olmuş valla içim acıdı o parayı verirken bu soğukta gittim aldım ama değdi be :D teşvik etmiyorum yanlış anlamayın :D

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
bunlara da bu kadar zam gelir mi gerisini anladım da...

serif55

serif55

Üye
bende bırakmayı düşünüorum bu saatten sonra gerçekten ciddi anlamda kazıklanoruz başka bişi yok yani...

haltie

haltie

Üye
ρєηтαgяαм;1911513' Alıntı:
yahu wiston 5,5 tl olmuş valla içim acıdı o parayı verirken bu soğukta gittim aldım ama değdi be :D teşvik etmiyorum yanlış anlamayın :D
teşvik yok emin ol:ehe
bende bırakmayı düşünüorum bu saatten sonra gerçekten ciddi anlamda kazıklanoruz başka bişi yok yani...

aynen son paketim lanet olsun

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu kadar kolay mı yılacaksınız arkadaşlar mücadeleyi bırakmayın cebimizdeki son paraya kadar:ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
kaçak sigara içmek yerine tütünden anlıyosanız gidin adam gibi tütün alın pazardan otomatik sarma makinalarıda var birazda pro tütünü alıp aroma kattım mıydı on numara sigara oluyo, ben yine winstona devam da biçok arkadaşım öyle yapıyolar

Halamın Bıyıkları Olsa Amcam Olurdu:aman2:

serif55

serif55

Üye
böyle giderse cebimizdeki parayı değilde kıçımızdaki donuda alırlar merak etme :D

Progressivity

Progressivity

Üye
Halamın Bıyıkları Olsa Amcam Olurdu:aman2:

ne alaka şimdi, o kadar pahalı değiller bahsettiğim şeyler 1 defalıgına mahsus sarma makinası alıyosun 3 lira, sigara tütünü pazarda dolu kalite kalite, aroma vermek içinde pro tütünü alsan yada aromalı herhangi bir tütün oda 13 lira toplamda 20 liraya aldıgın zaman bundan 209283948928 tane sigara çıkarıyosun aktif içici olmadıgın belli gözde :D

haltie

haltie

Üye
hapçı arkadaş anlamaz :ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Sigarayı bıraktım çok şükür:D

rencüde oldum:p

Progressivity

Progressivity

Üye
rencüde olcak bişey yok ya rahat ol, daha gençsin çok başlarsın daha :D:D

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
ne alaka şimdi, o kadar pahalı değiller bahsettiğim şeyler 1 defalıgına mahsus sarma makinası alıyosun 3 lira, sigara tütünü pazarda dolu kalite kalite, aroma vermek içinde pro tütünü alsan yada aromalı herhangi bir tütün oda 13 lira toplamda 20 liraya aldıgın zaman bundan 209283948928 tane sigara çıkarıyosun aktif içici olmadıgın belli gözde :D

bahsettiğin gibi sarma makinesi, tütün, boş sigara 15 liraya mal olsa bile toplamda 25 paket sigara içebiliriz.Normalde aynı fiyata sigara alsak 2-3 kutu alırız fakat bu işlemle % 1000 gibi (sağlık açısından olmasa da) kardayız

Progressivity

Progressivity

Üye
rica gözdeberlinboleyn-igözde

Odysseus

Odysseus

Üye
aynen son paketim lanet olsun

:birak: :ehe Dabi Dabi :D

bahsettiğin gibi sarma makinesi, tütün, boş sigara 15 liraya mal olsa bile toplamda 25 paket sigara içebiliriz.Normalde aynı fiyata sigara alsak 2-3 kutu alırız fakat bu işlemle % 1000 gibi (sağlık açısından olmasa da) kardayız

Tütünün kalitelisini bulamadımı bir numaralı zehir oluyor. Evet şu anki durumda en ekonomik olanı tütün sarmak ama dediğim gibi. Bu arada ben Prestige'ye başladım. Bulgar sigarası. Çok ta kaliteli. Karbon filtresi falan var. Tavsiye ederim. 2,5 TL

aLone

aLone

Üye
lark bile 4,5 lira ya of:(

Progressivity

Progressivity

Üye
tercih meselesi kardeşim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi iyi daha fazla zamlanır inşallah ... Az bile olmuş . :)
Kendinizi zehirlemeyin yahu .. Kendinize acıyın .! İyi birşey değil . Boşverin .