Esendağlı
Üye
Onlarda artık 1-2 seneye gelirler herhaldeAynen. Çok sıkıntılı o.
Mesela benim 4 tane açık.
İlkinde Wifi var , sonra ekran parlaklığı , pil tasarrufu ve hücresel veri. E nereye koyacağız biz bluetoothu , uçak modunu ve diğer şeyleri ?
Çok sıkıntılı bir durum...
Bakın microsoftun üstüne gidince , yapamayacağı şey yok.Uservoice'da açtığım konu başlığı geldi aklıma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütün dünyada ses getirdi
Bağlantı alanındaki isteklerde 1. sırada yer alırken, tüm zamanların en çok istenenler listesinde 2. sırada yer aldı.
Ve bu kadar yoğun istenince de Microsoft kulak tıkayamadı tabii ki.
Hepimize hayırlı olsun.
Oylarıyla destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederim.
İlkinde Wifi var , sonra ekran parlaklığı , pil tasarrufu ve hücresel veri. Bende böyle. Diğerlerini 3.Parti uygulamlarla ana ekrana tile olarak ekleyebilirisn , Connectivity Tiles ile koyabilirsin... Ben öyle yapacağım...Arkadaşlar hayırlı olsun. Bend birazdan yeniden pfd ailesine katılıyorum. DayanamadımUmarım o simgeler artar. 4 tane de şu an wifi, uçak modu, internet paylaşımı ve parlaklık var. Ben şimdi pil tasarrufunu koyamadım zaten bir de bu hücresel veriyi nereye sıkıştırayım hiç bilmiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapsam acaba. Sizce neyin yerine koyayım?
Arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İNANAMIYORUM !!!!!!!!
Cortana gelmiş !!! Allahhhhh ayarlardan konum'u açtım , birde ne göreyim ! Cortanayı açtım merhaba ben cortana diyor. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Şaka Şaka
wifi- Bluetooth - konum - hücresel veri oldu işlem merkezi uygulamalarım
Cortana ya kimse şuan kimse inanmazda keşke şu bing desteği gelseydi bariArkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İNANAMIYORUM !!!!!!!!
Cortana gelmiş !!! Allahhhhh ayarlardan konum'u açtım , birde ne göreyim ! Cortanayı açtım merhaba ben cortana diyor. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Şaka Şaka
**tleriyle gülüyolardırDirek ban sebebimillet zaten hassas hayırlı olsun herkese. Androidçiler bizi görüp guluyorlarmıdır acaba
Direk ban sebebimillet zaten hassas hayırlı olsun herkese. Androidçiler bizi görüp guluyorlarmıdır acaba
Hayır maalesef gelmedi.arkadaşlar manuel parlaklık ayarı geldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?