Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Onlarda artık 1-2 seneye gelirler herhalde

Tepkiler: emz ve Serhan
Uservoice'da açtığım konu başlığı geldi aklıma

Bütün dünyada ses getirdi

Bağlantı alanındaki isteklerde 1. sırada yer alırken, tüm zamanların en çok istenenler listesinde 2. sırada yer aldı.

Ve bu kadar yoğun istenince de Microsoft kulak tıkayamadı tabii ki.

Hepimize hayırlı olsun.

Oylarıyla destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederim.

Tepkiler: mesutcinik, PureFood, yunus-emre-6606 ve 7 diğerleri

Serhan

Üye
Bakın microsoftun üstüne gidince , yapamayacağı şey yok.
Halbuki en fazla ne kadar zamanlarını alacak onu oraya koymak ?

Güncelleme 36 mb civarında. Benim üvey evladın yalancısıyım 1 saatte anca iner , Vodafone cep netle.

Tepkiler: emz, skynet ve Serhan

emz

Üye
Arkadaşlar hayırlı olsun. Bend birazdan yeniden pfd ailesine katılıyorum. Dayanamadım Umarım o simgeler artar. 4 tane de şu an wifi, uçak modu, internet paylaşımı ve parlaklık var. Ben şimdi pil tasarrufunu koyamadım zaten bir de bu hücresel veriyi nereye sıkıştırayım hiç bilmiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapsam acaba. Sizce neyin yerine koyayım?

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
İlkinde Wifi var , sonra ekran parlaklığı , pil tasarrufu ve hücresel veri. Bende böyle. Diğerlerini 3.Parti uygulamlarla ana ekrana tile olarak ekleyebilirisn , Connectivity Tiles ile koyabilirsin... Ben öyle yapacağım...

Tepkiler: emz

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu ani gelen güncelleme ile hücresel verinin eklenmesi başka ani güncellemelerin,yeniliklerin habercisi olabilir mi

Tepkiler: Rainesto, emz ve Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İNANAMIYORUM !!!!!!!!
Cortana gelmiş !!! Allahhhhh ayarlardan konum'u açtım , birde ne göreyim ! Cortanayı açtım merhaba ben cortana diyor. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Şaka Şaka

Tepkiler: suyunsesi
wifi- Bluetooth - konum - hücresel veri oldu işlem merkezi uygulamalarım

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İNANAMIYORUM !!!!!!!!
Cortana gelmiş !!! Allahhhhh ayarlardan konum'u açtım , birde ne göreyim ! Cortanayı açtım merhaba ben cortana diyor. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Şaka Şaka

Yapılır mı bu şimdi
wifi- Bluetooth - konum - hücresel veri oldu işlem merkezi uygulamalarım

Benimki de benzer wifi - hücresel veri - bluetooth - konum

Tepkiler: Murat Alper, kimbilir_01, emz ve 1 kişi daha

dakamon

Üye
Direk ban sebebi millet zaten hassas hayırlı olsun herkese. Androidçiler bizi görüp guluyorlarmıdır acaba

Tepkiler: skynet, Serhan ve emz
İNANAMIYORUM !!!!!!!!

Şaka Şaka
Cortana ya kimse şuan kimse inanmazda keşke şu bing desteği gelseydi bari

Tepkiler: Serhan
Bu ayni alttaki tuslari kapama guncellemesi gibi olduda guncelleme boyutu buyuktu o niye ?

Tepkiler: skynet
arkadaşlar manuel parlaklık ayarı geldimi ?