byibo
Üye
Doğru ya unutmuştumevet var wifi gerekiyor diye yazı çıkıyor
Bir bakıma iyi ama telefondan ayarlayabiliyoruz sınırı aslında bu hak geçerli olsa mağaza içinde geçerli olsa yada veri kısıtlamada mağaza inidirme limiti ayarı olsa süper olurEvet. Hatta bundan önce yani 8.1'den önce mağaza en fazla 50MB izim veriyordu ama kullanıcı istekleri sayesinde bu 100MB sınırına çekildi. Sana hiç şans tanımıyor kurman konusunda. Hatta 101 oldu geçen bir uygulama kuramadım nun yüzden. Keşke kendimiz istediğimizde izin verebilsek
Windows Phone platformundaMicrosoft w10 u verdiğinde bizim telefonlar çöpe doğru yol almış olur çoktan herhalde. 2015 sonunda benim telefon 3 senelik olacakNerde görülmüş 3 senelik telefonun büyük güncelleme aldığı?
Abi bende zaten belirttiğin yapı numarası varWindows Phone platformunda
Bu arada yakında yeni bir Update 1 güncellemesi gelecek. 8.10.14219.341. Yapı numaralı güncelleme ile Windows Phone platformu donanımsal klavye desteği de kazanacak. Bu özelliğin eklenmesindeki neden ise üreticilerin bu yöndeki planları doğrultusunda Microsoft'tan istekte bulunmaları gösteriliyor. Ayrıca bu güncelleme bir bakıma Update 2 güncellemesi yayınlanmadan Windows 10 for Phones güncellemesinin yayınlanabileceği iddialarını da güçlendiriyor.
Okurken beynim yandı.Windows Phone platformunda
Bu arada yakında yeni bir Update 1 güncellemesi gelecek. 8.10.14219.341. Yapı numaralı güncelleme ile Windows Phone platformu donanımsal klavye desteği de kazanacak. Bu özelliğin eklenmesindeki neden ise üreticilerin bu yöndeki planları doğrultusunda Microsoft'tan istekte bulunmaları gösteriliyor. Ayrıca bu güncelleme bir bakıma Update 2 güncellemesi yayınlanmadan Windows 10 for Phones güncellemesinin yayınlanabileceği iddialarını da güçlendiriyor.
Windows Phone platformunda
Bir klavyeye düşünüyorum bir benim üvey evladı. Üvey evlat hadi oradan diyor.Benim yapı numarasıda o.
Klavyeyi nereye takacağım şimdi
inş olur.Bu gelecek güncellemeler de batarya artışı olacak mı? O umutla bekliyorum ama yanılıyor muyum? Yoksa satacağım cihazı yetiremiyorum şarj.
öyle olursa alırımSatilik 1320 var 2 aylik : ) 1 sene sonraki w10 guncellemesini kesin alacak : )
Vay arkadas sistem bela telefonu satmak ayri bir bela .. Bu gidisle 1320 yi alana 720 hediye edecegim
öyle olursa alırım
Eee o zaman neden denim yazıyorNawzil in dediğine göre denim güncellemesi değilmiş bu gelen !!!
Ona cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmişNawzil in dediğine göre denim güncellemesi değilmiş bu gelen !!!
İnşallah haklısındır abi, gerçi wifi yok bende gelsede yükleyemem ama olsun buradaki dostlar yükler bende takip ederim ne var ne yok diyeOna cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmiş
Yav şimdi gelmiş mi yoksa gelmemiş miOna göre göç edeceğim almanyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?