Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

byibo

Üye
evet var wifi gerekiyor diye yazı çıkıyor
Doğru ya unutmuştum
Bir bakıma iyi ama telefondan ayarlayabiliyoruz sınırı aslında bu hak geçerli olsa mağaza içinde geçerli olsa yada veri kısıtlamada mağaza inidirme limiti ayarı olsa süper olur

Satilik 1320 var 2 aylik : ) 1 sene sonraki w10 guncellemesini kesin alacak : )
Vay arkadas sistem bela telefonu satmak ayri bir bela .. Bu gidisle 1320 yi alana 720 hediye edecegim

Tepkiler: suyunsesi, skynet ve Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft w10 u verdiğinde bizim telefonlar çöpe doğru yol almış olur çoktan herhalde. 2015 sonunda benim telefon 3 senelik olacak Nerde görülmüş 3 senelik telefonun büyük güncelleme aldığı?
Windows Phone platformunda

Bu arada yakında yeni bir Update 1 güncellemesi gelecek. 8.10.14219.341. Yapı numaralı güncelleme ile Windows Phone platformu donanımsal klavye desteği de kazanacak. Bu özelliğin eklenmesindeki neden ise üreticilerin bu yöndeki planları doğrultusunda Microsoft'tan istekte bulunmaları gösteriliyor. Ayrıca bu güncelleme bir bakıma Update 2 güncellemesi yayınlanmadan Windows 10 for Phones güncellemesinin yayınlanabileceği iddialarını da güçlendiriyor.

Tepkiler: Esendağlı ve zaakaan
Abi bende zaten belirttiğin yapı numarası var

Okurken beynim yandı.

dakamon

Üye
DEnim güncellemesi polonyo mısır brezilyada dapıtıma başlamış

Tepkiler: Esendağlı

YkPkY

Üye

Benim yapı numarasıda o.
Klavyeyi nereye takacağım şimdi

Peocawe

Üye
Bu gelecek güncellemeler de batarya artışı olacak mı? O umutla bekliyorum ama yanılıyor muyum? Yoksa satacağım cihazı yetiremiyorum şarj.

Bluetooth la bağlayacağız galiba kablo sokuşturacak yer yok ki

Ben bu sistemden umutluyum o yüzden 1520 almaya niyetliyim belkide bu pazar alabilirim.

Nawzil in dediğine göre denim güncellemesi değilmiş bu gelen !!!

skynet

Üye
Yav şimdi gelmiş mi yoksa gelmemiş mi Ona göre göç edeceğim almanyaya

Ona cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmiş
İnşallah haklısındır abi, gerçi wifi yok bende gelsede yükleyemem ama olsun buradaki dostlar yükler bende takip ederim ne var ne yok diye