Yeni Oyun üstündekinin Ebeveyni Olsaydın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
sabaha kadar nette kalabilir ve istersen okulu bile bırakabilirsin. nasıl olsa ben çalışıyorummm
işin hazırda seni bekliyor; yaz ayları gelir gelmez seni pazara hamal olarak yollayacağım
hadi nette kalmaya devam et

mAd_girL

mAd_girL

Üye
cainee evladım seni evlatlıktan reddediyorum bu ne buuu ailenin karşısına böle saç sakal karışmış mı cıkıosun puuuuuuuuuuuuuuuu

Caine

Caine

Üye
aaaaaaaaaaaa deli kızımmmmmmmm sende nette durmaya devam et nasıl olsa kızım evde otururum, ekmek elden su gölden diye düşünmeeee. seninde yaz günlerinde işin hazır
manikür pedikür ve bilumum vs............

not: (umarım hitap şeklimde bir terslik yoktur. varsada lütfen uyar. hemen düzeltirim )

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 19 2006, 04&#58;02 AM) [post=256311]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aaaaaaaaaaaa deli kızımmmmmmmm sende nette durmaya devam et nasıl olsa kızım evde otururum, ekmek elden su gölden diye düşünmeeee. seninde yaz günlerinde işin hazır

not: (umarım hitap şeklimde bir terslik yoktur. varsada lütfen uyar. hemen düzeltirim )
[/b][/quote]
ı ıh yok

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 19 2006, 04&#58;04 AM) [post=256312]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 19 2006, 04&#58;02 AM) [post=256311]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
ı ıh yok
[/b][/quote]

ı ıhhh sevindim o zaman
iyi geceler

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
yahu oglum sabahlara kadar bilgisayar başında otur otur ondan sonrada gec satte kalk kaldıracam ben bu bilgisayarı görürsünde bakarsın

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
oğllum yavrum git şu avatarına güzel bi resim bul ailemize yakışır avatarlar seç

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
en büyük oglum olarak 12 kardeşinin arasında en akıllısı senı zannederdim ama en küçük kardeşin senden akıllı çıktı :)ders çalışıyo hiç olmazsa

Vassili

Üye
oğlumm niye yüreğine gizli gizli bişeyler yazıyosun sonra bişey olcak bi tarafına bak hala yazıo.Gelio 5 kardeş

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
çocuum ne girion elalemin bilgisayarına,kendi bilgisayarına baksanya

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ulan amma benzin harcıon az harca su yakmıo araba bi daha para yok

barabelli

barabelli

Üye
oglum ayıp deılmı formu delıp gozetmek ha terbıyesızlık yapama kapat orayı bakım cık ınternettende aaaaaas sen astın artık bardagı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Oglum vurucam lan seni motor motor nereye kadar git iş güç sahibi ol

RockFord Fosgate

Üye
oglum sana soylencek soz bulamıyorum&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
bidaha senin arabana binmeyecem oglum ne bu hız canımı sen mi alcam....&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt