Yeni Oyun üstündekinin Ebeveyni Olsaydın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Oyun üstündekinin Ebeveyni Olsaydın
üstündekinin Ebeveyni Olsaydın Ona Ne Gibi öğütler Verirdin, ebeveyn tarzında öğütlerr......

ben başlıyim oglum artık kalk su bilgisayar başından ders çalış

mAd_girL

mAd_girL

Üye
oğlum böyle oyunlarla ugraşacagına kalk insanlıga yararlı bişeyler yap

barabelli

barabelli

Üye
kızım tamam delısın falan sana musama gosterıyorum ama hep ınternet hep chat hep maxicep tamam maxıye gır basım gozum ustune ama bıraz ders ve aklını basına topla snra uzulme daha lıse2 sın cokkkkk calısman lazım cokkk

yitik savaşçı

Üye
Motor diye aldırdığın şey uzay aracı çıktı evladım... Devlet ÖTV istiyor; kim ödeyecek?

jöly

Üye
oooğğğğğllllluuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm sana demedimmi çok hızlı kullanma kaza yaparsın diye biraz büyük sözü dinle ben barabelliye yazmıştım sen araya girmişsin!!!

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kızımmm bu yaşta erkek arkadaş falan olur mu hiç senin derslerini önemsemen gerekiyo bi daha görmüycem hadi bakiiimm odana

ABC

ABC

Üye
kızım öyle böş böş oturup el sallıcana git de ödev yap okula gidiyosan ne biçim ebeveynsem

yitik savaşçı

Üye
Angelina ailemize layık bir kız değil... Evlenemezsiniz!

barabelli

barabelli

Üye
oglumm ımzana nıe ole pısıkopat pısıkopat seyler koyuyosun uyeleı korkutacan kaldır cabuk onu hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gknky

gknky

Üye
kızım volkan o resimler ne bakiyim?
motor satılık sen hala reklam yapıorsun çalış biraz maxi de dolaşana kadar
öss ye hazırlan hayta

barabelli

barabelli

Üye
bak kızım gkn kaldır o mıxlerı atıcam pencereden asagı arabyı kacırdın vurdun bısı demedık içki içtin sarhos geldın bısı demedık okulda derslerın zayıf bısı demedık sımdıde evımı yıkıcan hoporlorle gıt cabuk gozum gormesın senı hııııııııııııı

gknky

gknky

Üye
seni çok sevdim barabelli sana anne diyebilirmiyim?

barabelli

barabelli

Üye
kızım espırılerıne dıkkat et snn annen ben deılım kızım tamammı hadı cnm hadı sen uyu ben sana masalda okuyacam tamam mı bak dıslerınıde fırcala erkek arkadasların begenmez senı snra

gknky

gknky

Üye
olm lan adam gbi dur yine uyarı alcaz
volkancım canım evladım biraz insan gbi davran bırak şu hayvanlığı
derslerine önem ver
içme o zıkkımıda

barabelli

barabelli

Üye
peki annecıgım olur

gknky

gknky

Üye
lafımı dinlediğine sevindim kızım

barabelli

barabelli

Üye
kızım su oglun barabellıye kız demeyı bırak gelıyo 5 kardes haaaa

darkred

darkred

Üye
evladım ben sana o motoru böyle hız yapasın diyemi aldım hemen ver bakiyim anahtarları bana bundan sonra toplu taşıma araçları hariç tekerlekri olan bir araca binmeni yasaklıyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
cocugum sen bu saate kadar napıosun git yat uyu alala

__Midas__

__Midas__

Üye
kızım sana 12 den sonra internet yasak değilmiydi hadi yat yerine , bak babanı çağırıyorum şimdi...

-helelele bak sözümü dinliyomu selçuuuk gel şu kızına bişey söyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt