Hadi arkadaşlar başlayalım :oke: komik şeyler çıkar diye umuyorum :kop:
'Patron Üye Konu Sahibi [Yeni Oyun] Üstteki Üyenin Nickini Tersten Yazıyoruz Hadi arkadaşlar başlayalım komik şeyler çıkar diye umuyorum
Fahrettin.Onay Üye Xilence' Alıntı: yno.nitterhaf ooniM azaz LufegneveR Genişletmek için tıkla ... manyakmısın olum ya üstteki üyenin nickini tersi sen forumdaki üyelerin nicklerini yazıyosun xD
Xilence' Alıntı: yno.nitterhaf ooniM azaz LufegneveR Genişletmek için tıkla ... manyakmısın olum ya üstteki üyenin nickini tersi sen forumdaki üyelerin nicklerini yazıyosun xD
Xilence Kapalı Hesap Fahrettin.ony' Alıntı: manyakmısın olum ya üstteki üyenin nickini tersi sen forumdaki üyelerin nicklerini yazıyosun xD Genişletmek için tıkla ... ee olsun o kadar
Fahrettin.ony' Alıntı: manyakmısın olum ya üstteki üyenin nickini tersi sen forumdaki üyelerin nicklerini yazıyosun xD Genişletmek için tıkla ... ee olsun o kadar
Cezzbedici3 Üye Xilence' Alıntı: 2icidebzzeC Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:15:15 ---------- Yazıldı @ 22:14:56 ---------- Oğlum ne hallere girdik yav
Xilence' Alıntı: 2icidebzzeC Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:15:15 ---------- Yazıldı @ 22:14:56 ---------- Oğlum ne hallere girdik yav
Xilence Kapalı Hesap Cezzbedici2' Alıntı: ----------Eklendi @ 22:15:15 ---------- Yazıldı @ 22:14:56 ---------- Oğlum ne hallere girdik yav Genişletmek için tıkla ... Doğru yazdım ama
Cezzbedici2' Alıntı: ----------Eklendi @ 22:15:15 ---------- Yazıldı @ 22:14:56 ---------- Oğlum ne hallere girdik yav Genişletmek için tıkla ... Doğru yazdım ama
Fahrettin.Onay Üye 2icidebzzeC ----------Eklendi @ 22:17:07 ---------- Yazıldı @ 22:16:32 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ecneliX senin nickte sanki ecnebi gibi oldu Genişletmek için tıkla ... kıhkıhkıhkıh
2icidebzzeC ----------Eklendi @ 22:17:07 ---------- Yazıldı @ 22:16:32 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ecneliX senin nickte sanki ecnebi gibi oldu Genişletmek için tıkla ... kıhkıhkıhkıh