SelmanTE Üye eywallah . bence prince ve paratoner vardı bi ara halit kardeşim. haa oğuz u dqa unutmamak lazım. bide ahmet van olan . istden bunlar
eywallah . bence prince ve paratoner vardı bi ara halit kardeşim. haa oğuz u dqa unutmamak lazım. bide ahmet van olan . istden bunlar
mAd_girL Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Mad_gril Genişletmek için tıkla ... ayy teşekkür ederimmm umarım bi gün herkesle tanışırız imkansız ama prince offf hell sende saol
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Mad_gril Genişletmek için tıkla ... ayy teşekkür ederimmm umarım bi gün herkesle tanışırız imkansız ama prince offf hell sende saol
ouSahin Üye prince of hell' Alıntı: bu arada ben oğuzu ve merveyide tanımak isterdim daha yakından Genişletmek için tıkla ... valla seni tanıyarak en iyi işi yapmışım...
prince of hell' Alıntı: bu arada ben oğuzu ve merveyide tanımak isterdim daha yakından Genişletmek için tıkla ... valla seni tanıyarak en iyi işi yapmışım...
Ozan Admin Herkesle tanısmak isterdim herkesi çok seviyorum fakat imkanlar engel olur. Ben izmir deyim ve tanısmak isteyen üyelerle izmir bulusması yaptıgımızda zaten tanışıyoruz bir süre sonra tekrar bir bulusma düzenleyebiliriz
Herkesle tanısmak isterdim herkesi çok seviyorum fakat imkanlar engel olur. Ben izmir deyim ve tanısmak isteyen üyelerle izmir bulusması yaptıgımızda zaten tanışıyoruz bir süre sonra tekrar bir bulusma düzenleyebiliriz
ouSahin Üye mAd_girL' Alıntı: ben herkes demiştim kurtoğlu tek tek yazamadık işte herkesi ((: Genişletmek için tıkla ... senle tanışmak isterdim
mAd_girL' Alıntı: ben herkes demiştim kurtoğlu tek tek yazamadık işte herkesi ((: Genişletmek için tıkla ... senle tanışmak isterdim
prince of hell Üye onla tanışma iznini benden alıosunuz dermişim olm senin etrafın kız kaynıo bulaşma ona sen
mAd_girL Üye hı prince off hell anlayamadım kardeş kim kimden ne izni alıyomuş tabi sne bunları şaka olarak söylediğin için dimi
hı prince off hell anlayamadım kardeş kim kimden ne izni alıyomuş tabi sne bunları şaka olarak söylediğin için dimi