ben aşkımı buldum ve kankamı,kardeşlerimi,abilerimi ve gerçek dostlarımı buldum maxide...birçoğu artık maxide olmasa da msnden hala görüştüğüm gerçek dostlar...
şu an 2 kişiyi çok merak ediyorum..karides ve omayra...izmir buluşmasına gelirlerse bu merakımı gidereceğimi düşünüyorum...
ben aşkımı buldum ve kankamı,kardeşlerimi,abilerimi ve gerçek dostlarımı buldum maxide...birçoğu artık maxide olmasa da msnden hala görüştüğüm gerçek dostlar... şu an 2 kişiyi çok merak ediyorum..karides ve omayra...izmir buluşmasına gelirlerse bu merakımı gidereceğimi düşünüyorum...
ben olurum omayra, karides ağbimi seviyorum çünkü... o bitane... (yalakalıkta sınır tanımam) bu işin şaka yanı ama karides niye cvp yazmamış ki , uzun zamandır girmiyormu siteye acaba???
Sorunuzun cevabına gelirsek,
iyi niyet, hoşgörü, fedakarlık, yardımseverlik ile, birçok kisi ile zaman içersinde arkadaş olduk ve büyüdük bu günlere kadar geldik, aslına bakarsanız ben hala bir başlangıç olarak bakıyorum
Sorunuzun cevabına gelirsek,
iyi niyet, hoşgörü, fedakarlık, yardımseverlik ile, birçok kisi ile zaman içersinde arkadaş olduk ve büyüdük bu günlere kadar geldik, aslına bakarsanız ben hala bir başlangıç olarak bakıyorum
merak ediyorsan gelmen gerekir konugum olursun gelecegin zamanda msn den haber ver
gelmesine gelde ya birde izmire geri gitmezsen ondan korkuyorum beklerim blackrose misafirim olursun