Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Oynumuz 1 Günlüğüne Görünmez Olsanız Ne Yapardınız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N
Üye
Konu Sahibi
Yeni Oynumuz 1 Günlüğüne Görünmez Olsanız Ne Yapardınız
bir kaç tane,çok hoşuma giden hatun var........................ sonra gıcık olduğum bir kaçtane hatun var............ sonra gıcık olduğum bir kaç tane iş adamı ve bankaları var....
B@TuH@N
Üye
Konu Sahibi
Ben 1 günlüğüne görünmez olsam gizli kapılar ardında neler konuşuluyor AB komisyonunda onu öğrenirdim!
jewel_ma21
Üye
man. utd. ve GS kasalarini degistirirdim
yitik savaşçı
Üye
Kimseye görünmezdim.
DaRKoRaNGe
Üye
ogün zengin olacağım kesin ve............ doya doya.....
gknky
Üye
görünmez olsaydım tiestonun turntable ını kırar sora plak larını ve cd lerini yakardım . ... .
B@TuH@N
Üye
Konu Sahibi
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.
padme
Üye
istedigim zaman tekrar gorunmez olabilmek icin bu isin mekanizmasini gozlemlerdim.ehhh bir de her ihtimale karsi yapmak istegim bir seyede vakit ayirirdim tabii
D3N1Z
Üye
abim giliin yanima giderdim ilk aklıma bu geliyor
NeedLeFLuff
Üye
Şimdi yazacamda Banlanmak istemiyorum
yitik savaşçı
Üye
Düşünmen bile yeter... Yönetimden rica ediyorum; NeedLeFLuff arkadaşımız bandırılsın...
turgay89
Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff @ May 10 2006, 04:20 PM) [post=331817]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şimdi yazacamda Banlanmak istemiyorum
[/b][/quote]
+1 zengin olacagım kesin ama
Yasminozz
Üye
sevdiğim insanın yanına gider bensiz bir gününü nasıl geçiriyo diye bakardım....
çapkınlık falan yapıyosa ertesi gün kafasını kırardım....
pskolojik maynağ
Üye
tüm bankaları alışveriş marketlerini soyardım
insanları korkutrdum hatta korkudan öldürürdüm
ya değil bir gün bana 1 saat verseler ne olur bu memleket
jöly
Üye
çevremdeki insanları izlerdim kim iyi kim kötü anlamak için
gıcık olduklarımı da korkuturdum
Lost_Boy
Üye
görünmez olsaydım ilk fb maçında gol atardım
Caine
Üye
bende görünmez olsaydım ilk olarak denizli maçında fenerin kendi kalesine gol atmasını sağlardım
jöly
Üye
<div class='quotetop'>(Caine @ May 10 2006, 06:44 PM) [post=331913]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende görünmez olsaydım ilk olarak denizli maçında fenerin kendi kalesine gol atmasını sağlardım
[/b][/quote]