Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Nokia Suite 3.2.98 Beta Güncellemesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox
Üye
Konu Sahibi
Yeni Nokia Suite 3.2.98 Beta Güncellemesi
Yeni bir güncelleme var arkadaşlar...
Daha iyi uygulama kararlılığı daha iyi kullanım falan yazıyordu. Sonu 98'le biten bir sürüm. Belle ayak sesleridir inşallah bu
bulutsuzgece
Üye
Ovi Suite'in kendisinden bakıyorum şuan. Güncelleme yok diyor?
okitox
Üye
Konu Sahibi
Ben güncelledim hocam şu an
polluxea♪
Üye
bellenin ayak sesine daha cok var dostum
Esendağlı
Üye
Ben de şuan güncelliyorum
CnFk
Üye
sitede sorun var arkadaşım bağlanmıyor ovi suite birde betalapsa girince sayfadan atıyor. genelmi yoksa sadece bendemi oluyor bilmiyorum
Makale_Helvetia
Üye
nokia suite güncellemesi bu. belle ile alakalı olduğunu sanmıyorum.sürekli geliştiriyorlar. en sonunda tam sürüm yayınlayacaklar..
S.E.C.R.E.T
Üye
Gozkmdi bnde
n000k
Üye
bendede gözüküyor.. daha nokia suite basar basmaz 2. bir küçük pencere açıldı, önemli güncelleme var diye .. 67 MB lık hadi hayırlı uğurlu olsum.. tam sürüm bakalım ne zaman olcak..
Jerkez38
Üye
şuan benimde güncelliyor
brifing
Üye
bendede gözükmedi bişey..yazılım güncellemelerindende baktım bi şey çıkmadı.
ozgurde
Üye
bendede yok nerden hangi telefonlarda cıkıyor yazarmısısınız..
gerçi arkadaş azıcık yanlış yazmış.. ovi yok.. bu nokia suite güncellemesi.. eğer ovi suite yüklüyse sizin pc nizdde onu bilemem.. bi çoğumuz ovi suite kaldırıp nokia suite betayı yükledik.. bu onun güncellemesi..
CnFk
Üye
buyurun arkadaşlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan bilgisayarınızdaki nokia ovi suite güncelleştirmesini indirebilirsiniz.
ozgurde
Üye
ovi suite ayrı, pc suit ayrı başlık yanlış.
bizde güncelleme diye cebelleşiyoruz burda.
biraz dikkat edin konu açarken..
brifing
Üye
nası ya ovi suite ne nokia suite..benm pcde yüklü olan nokia ovi suit nemenem bi iştir yahu
Yeni Nokia Suit'i, PC'ye kurmadan önce, eski Ovi Suite'i bilgisayardan kaldırıyormuyuz?Ayrıca telefona da bir program kurmak gerekiyormu?Ben beta labs'tan programı indirdim.Ancak henüz kurmadım.
Yeni Nokia Suit'i, PC'ye kurmadan önce, eski Ovi Suite'i bilgisayardan kaldırıyormuyuz?Ayrıca telefona da bir program kurmak gerekiyormu?Ben beta labs'tan programı indirdim.Ancak henüz kurmadım.