Yeni Nokia Suite 3.2.98 Beta Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia Suite 3.2.98 Beta Güncellemesi
Yeni bir güncelleme var arkadaşlar...

Daha iyi uygulama kararlılığı daha iyi kullanım falan yazıyordu. Sonu 98'le biten bir sürüm. Belle ayak sesleridir inşallah bu :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ovi Suite'in kendisinden bakıyorum şuan. Güncelleme yok diyor?

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Ben güncelledim hocam şu an :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bellenin ayak sesine daha cok var dostum :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben de şuan güncelliyorum

CnFk

CnFk

Üye
sitede sorun var arkadaşım bağlanmıyor ovi suite birde betalapsa girince sayfadan atıyor. genelmi yoksa sadece bendemi oluyor bilmiyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia suite güncellemesi bu. belle ile alakalı olduğunu sanmıyorum.sürekli geliştiriyorlar. en sonunda tam sürüm yayınlayacaklar..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gozkmdi bnde

n000k

n000k

Üye
bendede gözüküyor.. daha nokia suite basar basmaz 2. bir küçük pencere açıldı, önemli güncelleme var diye .. 67 MB lık :) hadi hayırlı uğurlu olsum.. tam sürüm bakalım ne zaman olcak..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
şuan benimde güncelliyor

brifing

Üye
bendede gözükmedi bişey..yazılım güncellemelerindende baktım bi şey çıkmadı.

ozgurde

Üye
bendede yok nerden hangi telefonlarda cıkıyor yazarmısısınız..

n000k

n000k

Üye
bendede yok nerden hangi telefonlarda cıkıyor yazarmısısınız..
ne telefonu arkadaşım yaa!! suite bu!!! pc için olan nokia suite güncellemesi!! mağaza güncellemesi değil!!

----------Eklendi @ 22:29:48 ---------- Yazıldı @ 22:27:17 ----------

gerçi arkadaş azıcık yanlış yazmış.. ovi yok.. bu nokia suite güncellemesi.. eğer ovi suite yüklüyse sizin pc nizdde onu bilemem.. bi çoğumuz ovi suite kaldırıp nokia suite betayı yükledik.. bu onun güncellemesi..

CnFk

CnFk

Üye
buyurun arkadaşlar. buradan bilgisayarınızdaki nokia ovi suite güncelleştirmesini indirebilirsiniz.

ozgurde

Üye
ovi suite ayrı, pc suit ayrı başlık yanlış.
bizde güncelleme diye cebelleşiyoruz burda.
biraz dikkat edin konu açarken..

brifing

Üye
nası ya ovi suite ne nokia suite..benm pcde yüklü olan nokia ovi suit nemenem bi iştir yahu:D

iatis

iatis

Üye
Yeni bir güncelleme var arkadaşlar...

Daha iyi uygulama kararlılığı daha iyi kullanım falan yazıyordu. Sonu 98'le biten bir sürüm. Belle ayak sesleridir inşallah bu :D
Yeni Nokia Suit'i, PC'ye kurmadan önce, eski Ovi Suite'i bilgisayardan kaldırıyormuyuz?Ayrıca telefona da bir program kurmak gerekiyormu?Ben beta labs'tan programı indirdim.Ancak henüz kurmadım.:hmmm

n000k

n000k

Üye
Yeni Nokia Suit'i, PC'ye kurmadan önce, eski Ovi Suite'i bilgisayardan kaldırıyormuyuz?Ayrıca telefona da bir program kurmak gerekiyormu?Ben beta labs'tan programı indirdim.Ancak henüz kurmadım.:hmmm
eski oviyi kaldır öyle kur pc ye.. tele birşey kurman gerekmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt