Yeni Nokia Belle Telefon Alıcam Sizce Ne Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
Herkes gibi bende wp8 bekle diyorum.Bekleyemezsen 701 al.Adamlar 701'e öyle şeyler yapıyorlarki telefon şaşıyor.Mod üstüne mod :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için. Sanırım Wp8 Beklicem bir şey soracağım. Nokia 701 in + ve - lerini yaZar mısnız.

trontr

Üye
701, 603 ün karizmatik hali. performans açısından çok çok büyük bir farkı yok. Dahili hafızası yüksek, bir de ön kamerasi var. 603 te ön kamera yok malesef. 701 in ve 603 ün kameralarında autofocus yok. Bu yüzden n8 i tercih eden çok. 701 in fiyatı yüksek ve bence değmez o fiyata, 603 almak daha mantıklı.

blackbatuhan

Üye
arkadaşım nokia alırsan 2 ayda elinde patlar diyim sana. bende 5800 xm vardı telefon kendi kendine internete giriyordu. ekranda siyah karartılar çıktı. telefon kafayı yedi resmen ve satıp galaxy s3 aldım şimdi rahahım. babamda 3 ay önce nokia c6-01 aldı. sonra onu belleye güncelledik ve telefon resmen kafayı yedi ekranı kendi kendine titriyor arama yapmıyor vs vs. nokia alma parana yazık !!

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2 senedir Nokia C5-03 Kullanıyorum sadece tuş kilidi yeriyle ses açma yeri arasındaki yerde hafif bir yer kırıldı oda benim hatam çok büyük bir problem deyil. Güveniyorum Nokia ya.

MaxipmaN

Üye
geçiçi olarak 603 alınabilir kamera ve ekran bakımından isteklirimi vermiyor

hımıd

Üye
701 gorillaglass 1.3 ghz işlemci 512 mb ram 8 megapixel kamera telefonu 9-10 aydır kullanıyorum gayet memnunum şimdilik öyle büyük bi sorunuylada karşılaşmadım özellikle FP1 den sonra kullanımı çok daha zevkli bi hale geldi rest atmalar azaldı vs... ama yinede wp8 li telefonların çıkmasını beklemeni şiddetle tavsiye ederim ikisinide inceledikten sonra karar ver sonuçta almışken en iyisini ve en mantıklısını almakta yarar var.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bilgilendirmen için teşekkürler.. Çok yararlı oldu benim için. Peki sen bir Nokia 701 kullanıcısı olarak neyden şikayetçisin veya neyden çok memnunsun bir de niçin WP8 beklemeliyim?

great14

great14

Üye
Arkadaşım eğer bütçen düşükse ve yüksek performans istiyorsan 603. Eğer yine bütçen düşükse sağlamlık istiyorsan performans ortalama olsa da yeter diyorsan c6-01 öneririm. Orta bütçede isen ekran sorununu sorun etmeyeceksen 700 de ayrıca 700'ün ekranı Amoled olduğu için renkler canlıdır ve toktur. İstersen 701'e de bakabilirsin 701 biraz pahalı ama olsun bence fiyatını hakediyor ayrıca tasarımı da çok hoş. Bu arada 808'e fiyatına göre değmez diyenler olmuş arkadaşlar siz pureview kalitesini tam olarak algılayamadınız galiba. Nokia 808 birçok profesyonel fotoğraf makinesiyle karşılaştırılıyor ve hiçbirinin de altında kalmıyor çoğunu yerle bir ediyor. Siz telefon alacaksınız fakat fotoğrafa önem veriyorsunuz bi 701 alacağınıza gidin 808 alın çünkü bu cihazla profesyonel fotoğrafçılık bile yapılabilir. Kabul edin ki nokia mobil cihazlardaki kameralarda rakipsiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt