Yeni Nokia Belle Telefon Alıcam Sizce Ne Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia Belle Telefon Alıcam Sizce Ne Alayım?
Arkadaşlar yeni Nokia Belle 2.Nesil bir telefon alıcam 1. nesilde olabilir sizce ne alayım ne önerirsiniz gerekçeleri ile bana açıklar mısınız lütfen, yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

azrock

azrock

Üye
İlla Nokia olacaksa tabiiki 808. Gerekçe yok. :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
fiyat bakımından bütçe az ise 603 çok ise 808 %40 ise 700 %60 ise 701 :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
n8 al bence :oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Benim kafamda 701 vardı dorusu sizce nasıl? 603 te olabilir ama hiç test etmedim test ediyim bi.

- - - Eklendi - - -

Bir de Windows Phoneli telefonlar nasıl?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Benim kafamda 701 vardı dorusu sizce nasıl? 603 te olabilir ama hiç test etmedim test ediyim bi.

- - - Eklendi - - -

Bir de Windows Phoneli telefonlar nasıl?

bütçen uygun ise 808 al. Orta bi bütçen varsa 701 603e nazaran iyidir.

Wp li telefonlara değinecek olursam wp7 li telefon almak yerine 2 3 ay daha bekle wp8li nokia telefonlarına bak derim. Uygulama ve oyun bakımından çok kısa sürede çok büyük işlere girecektir:)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ben galiba wp8 i beklicem ama onlarda ekran çok büyük cebime nasıl sığdırcam o yüzden 701 iyi.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
O zaman ben galiba wp8 i beklicem ama onlarda ekran çok büyük cebime nasıl sığdırcam o yüzden 701 iyi.

merak etme en fazla 4.7 inç olacaktır. Galaxy note cebe sığıyorsa onlar hayli hayli sığar :ok2:

codblackops2

codblackops2

Üye
701 de güzel telefon 1.3 ghz işlemcisi 512 mb rami var.
Tabii beklerim dersen windows phone'lu telefonları bekle çünkü hem tasarım olarak harikalar hemde sistem olarak.

- - - Eklendi - - -

Edit:Windows phone 8'li telefonları.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
701 de güzel telefon 1.3 ghz işlemcisi 512 mb rami var.
Tabii beklerim dersen windows phone'lu telefonları bekle çünkü hem tasarım olarak harikalar hemde sistem olarak.

- - - Eklendi - - -

Edit:Windows phone 8'li telefonları.

+ 1 :)

• Beğen
Tepkiler: NDMSZGN
asigsasi

asigsasi

Üye
wp8 kesin bekle pişman olmazsın

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Peki Fiyatlar Nasıl Olacak WP8?

hidayet02

hidayet02

Üye
Wp8 Bekle. Her Bütçeye Uygun Telefonlar Çıkacaktır. Zaten Nokia'nın Stratejisi Bu:)

marsharun

marsharun

Üye
808e o kadar para vermeyin derim. Akıl karı değil. Düşük bütçe varsa nokia tek geçerim 701 ya da 603 güzel cihazlar.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Wp 8 Ne Zaman Çıkcak Herkes Bekle Demiş Ama Nokia Bu işi Belli olMaz. 701 ve 603 iyidir

NDMSZGN

Üye

bütçen uygun ise 808 al. Orta bi bütçen varsa 701 603e nazaran iyidir.

Wp li telefonlara değinecek olursam wp7 li telefon almak yerine 2 3 ay daha bekle wp8li nokia telefonlarına bak derim. Uygulama ve oyun bakımından çok kısa sürede çok büyük işlere girecektir:)

+1 :d

trontr

Üye
701 le 603ün çok bir farkı yok. Acil lazım diyorsan 603 al. Wp çıkarsa, beğenirsen wplileri satarsın 603ü

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Belle alcam diyorsan 701 öneririm bende var kullanıyorum cok hosuma gidiyor isteklerimi fazlasıyla karsılıyor benim.internetce rahatca gezebiliyorum yanında müzik açabiliyorum yani gayet seri.Yada wp leri bekle :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
WP8 çıkmasını bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt