Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

mafia888

mafia888

Üye
kardeşş mes e le temayı değiştirmek değil sistemi hacklemek ben hepsini yaptım da hala sertifika istiyor bu yaw :D

olcay.bozdemir

Üye
Ben No tuşu ile açamadım dostum,senin cihazda bi sistem arızası falan olmasın :islik

yok sistem arızası değil. aynı şey benimde başıma geldi. ama nolduysa sonradan eski haline geldi. artık pin kodu ister oldu :)) eski halini istiyorummm :D daha rahat oluo açması :P:d:

mafia888

mafia888

Üye
sesimi duyan var mı telefon hala sertifika istiyor :)

erdalx5

Üye
Error reading phone init data... diyor flash atmaya çalıştığımda.sorun ne acaba bi fikri olan varmı

erdalx5

Üye
kardeş power tuşuna uzun basınca tel kapanıyo zaten,olmadı öylede,sorunu hala anlayamadım

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
kardeş power tuşuna uzun basınca tel kapanıyo zaten,olmadı öylede,sorunu hala anlayamadım

Öncelikle bu işlem zaten telefon kapalı yapıyoruz. Sontra flash butonuna basıp program searching phone deyince telefonun power tuşuna seri bir şekilde 4-5 defa basıp basıp çekiyoruz daha sonra zaten program flaşlama işine başlıyor.

fatih82

fatih82

Üye
kardeş affına sığınarak senin verdiğin hack dosyalarıyla oynadım ve yeni bir dosya elde ettim yani effect ve fontu değiştirdim ve tele öyl yükledim deniyorum ve şimdiye kadar herhangi bir hata görmedim eğer izin verirsen bu yazılımı senin bu konu başlığı altında vermek isterim orjinal fontu koyduğumu sandım ama farklı bir font koymuşum güzelde oldu hani yayın için iznini istiyorum

erdogan666

Üye
thank you

milestone

milestone

Üye
piyasadaki en iyi v50.. mod..teşekkürler

yusufustun

Üye
suan yenı kurdum v 50 blue ye inanılmaz guzel oldu tesekkurler kardes mukemmel tema effectı olmus yapanların ve emegı gecenlerın ellerıne saglık pekı bıse sormak ısterım bu hack işlemını yaparken dıledıgımız oyunları hack yaparken jaf ıle oyunları kendılıgınden kurabılme ımkanı olabılırmı sımdıden tesekkurler

donaldduck

donaldduck

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Yükledim gayet hoş oldu yanlız şu baştaki iphone yeme olmasaydı :) Bunu değiştirme imkanı sunan bir sistem varmı :)

donaldduck

donaldduck

Üye
Arkadaşlar en son denemeden sonra şunu tespit ettik ilk açıldığında şebekeyi buluyor tekrar kaybediyor. 5-10 sn içerisinde tekrar geliyor. Böyle bir sorunu var onun dışında gayte iyi birde sensör sorunum vardı ne hikmetse düzeldi :)

x-x-boy

Üye
eline emeğine sağlık süperrr olmuşş :)

bfl103

Üye
bana versiyon çıktığında mesaj geldi bende viles la bağlanıp 12 megabaytlık bi dosya indirdim ve yukledim bunu yapmakla benim yaptığımın arasında bi fark varmı

--------------- Ekleme ---------------

bi de mesaj yazarken bazen butun harfler birden gidiyor v40ta boyle bi sorun yoktu bu sorun düzeltilebilirmi

black_666

Üye
ya arkadaşlar bana da nasıl indirip telefona yükleyeceğimi anlatırsanız sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

deadly105

Üye
arkadaşlar kusra bakmayın mod firmware işinde yeniyim.cmt ye tıklayın hangi c0r dosyasını seçicez?

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorunu çözdüm saolun:oke:

TAQUE

Üye
Arkadaşlar bu anlatımı aynen uyguladım, Emeğine sağlık gerçekten güzel olmuş fakat,
1- Halen Sertifika istiyor,
2- Ne yaparsam yapayım efekt olayını bir türlü baceremedim,

bu forumdaki tüm yöntemleri denedim version şuan V5.0.005 Braya kadar herşey normal. Hack ve Effect yapmak istiyorum fakat olmuyor.

SORUN ÇÖZÜLDÜ:
Efect'i Nokia editör ile kendi oluşturduğum yazılımın içine atttım,
1. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
2. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
3. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
4. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.

rainmanneu

Üye
Eline sağlık. şimdi kurdum. çok güzel olmuş.

TEşekkürler :)

guven_net

Üye
Arkadaşlar çok sinir oldum yaa lütfen yardım edin... bu versiyonu yüklüyorum telefona hiçbir sorun yok çalışıyor... GARMİN i atıyorum hafıza kartına ilk açılışta kartta güvenli olmayan bir yazılım tespit edildi diyor.. direk tanıyordu önceden yüklediğimde hiç bir sorun olmuyordu.. sonra girip elle kurayım diyorum bu sefer de telefonla uyumlu değil diyor... önceden böyle bi sorun yokken şimdi böyle bi sorun çıkarıyor.. neden olabilir arkadaşlar?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Üst Alt