Yeni Nokia 5800 Aldım Wifi İçin Herhangibir Ayar Gereklimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ss1905

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia 5800 Aldım Wifi İçin Herhangibir Ayar Gereklimi?
Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce 5800 aldım.Şu ana kadar 1 kere wifiyi deneme fırsatım olmuştu ondada bağlanmıştım ancak sayfaları açamamıştım.İnternettten şöyle bir göz gezdirdim hedeflerden ip no,modemin numarasını felan girin diye bilgiler vardı,benimde bu konuda kafam karıştı.Hangi ayarlarmaları yapmalıyım bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse çok makbule geçecekler.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Lacrymosa

Üye
Ayar yok. Web'den girmek istediğiniz sayfanın adresini yazıp Tamam'a basınca size hangi bağlantıyı kullanmak istediğinizi sorar. Siz "WLAN ağı ara" seçeneğini seçerek ortamdaki Wireless bağlantıyı seçersiniz. Ş.ifresi varsa onu da sorar, yazarsınız. Olur biter.

ss1905

Üye
    Konu Sahibi
Ayar yok. Web'den girmek istediğiniz sayfanın adresini yazıp Tamam'a basınca size hangi bağlantıyı kullanmak istediğinizi sorar. Siz "WLAN ağı ara" seçeneğini seçerek ortamdaki Wireless bağlantıyı seçersiniz. Ş.ifresi varsa onu da sorar, yazarsınız. Olur biter.
Bilgilendirmen için teşekkür ederim arkadaşım.Ayrıca internette video izleyebilmem için hangi programı yüklemeliyim?

Lacrymosa

Üye
Telefondan m.skyfire.com adresine giderek Skyfire adlı tarayıcıyı yükleyerek tüm flash dosyalarını açabilirsin. Yani videoları izleyebilirsiniz. YouTube için özel YouTube programı da var. (DNS değiştirmek gerek.)

ss1905

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan m.skyfire.com adresine giderek Skyfire adlı tarayıcıyı yükleyerek tüm flash dosyalarını açabilirsin. Yani videoları izleyebilirsiniz. YouTube için özel YouTube programı da var. (DNS değiştirmek gerek.)
Bilgilendirmen için teşekkür ederim arkadaşım.

OğuzcanAbi

Üye
şifre modemin adı bu kadar

djomerrr

Üye
Bende ttnet wifi ağına bağlanmayı denedim şifresiz bağlanıyor tam wlan giriş sayfasını açacakken wifi noktası güvenli değil diye uyarı çıkıyor normalde bağlı ama sayfaları açamıyor nasıl bir arıza anlayamadım gitti yardımcı olursanız çok sevinirim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt