Escorn
Üye
Nokia 5800 Wireless Sorunu
Geçen yıl kış mevsiminden beri Nokia 5800 kullanıcısıyım. Ama 1 yıldır wireless ağlara bağlanamadım . (Evimde şahsıma ait bir ağ olmasına rağmen) Forumlarda ne yazıyorsa hepsini denedim . Yeni konu açıp açmamakta tereddütte olsam bile bu soruna çözüm bulabilecek bir arkadaş arıyorum . Dns leri Ip leri modeme göre düzenledim olmadı Hedef oluşturdum gene olmadı . Kısacası her şeyi denedim ama çözüm bulamadım .
Ne Yaparsam yapayım bağlanadım. Sorun nedir bilmiyorum ama ağı görmesine rağmen "Ağ bulunamadı" , "İşlem gerçekleştirilemiyor" diyor. Ağım gizli yani SSID sini kendim giriyorum . Gizli ağ olmadan önce de bağlanamıyordum internete gizli yapınca da bir fayda sağlayamadı. Yardımlarınızı bekliyorum
İyi Forumlar

Ne Yaparsam yapayım bağlanadım. Sorun nedir bilmiyorum ama ağı görmesine rağmen "Ağ bulunamadı" , "İşlem gerçekleştirilemiyor" diyor. Ağım gizli yani SSID sini kendim giriyorum . Gizli ağ olmadan önce de bağlanamıyordum internete gizli yapınca da bir fayda sağlayamadı. Yardımlarınızı bekliyorum
İyi Forumlar