yeni sürümün linkini atar mısın daha doğrusu senin güvendiğin birinin çünkü bazıları sıkıntı yaratıyo açılmaya biliyo
- - - Eklendi - - -
bu sayfadaki sürüm kullandığın sürüm mü bunu indireyim başka varsa önereceğin onun linkini rica edebilir miyim
Uygun bir zamanda anlatımı FP2 üzerinden yaparak konuyu güncellemeyi düşünüyorum yorumunuz için teşekkürlerKlavyene sağlık açıklama güzel olmuş.Sorunlu olduğunu düşündüğüm FP2 için anlatımın yardımıyla flash attım ve ilk kez flash atmama rağmen hiç zorlanmadım anlatım gayet açık ve net olmuş teşekkür ederim.
Öncelikle eline sağlık anlatım harika olmuş.. Hepsini tek tek uyguladım Son ana kadar başarıyla yaptım, ilk kez flsh atmama rağmen sorunsuzdu. Fakat Belle FP2 güncellemesini ben telefonuma bi türlü yükleyemiyorum(Nokia 603 FP1 şuanda).. Nokia Suite denedim, Nokia Software Updater denedim ve en son biraz uğraşmak gereksede bu konudan Flash atmayı denedim ama malesef yüklenmiyor.
Her programda yüklemeye çalıştığımda oluşan sorun şu; Yazılım güncellemesi indiriliyor(sanırım 407 mb civarındaydı) yedekleme yapılıyor(Nokia Suite'de sadece) yükleme başlatılıyor. Fakat tahminen %20 lik bi bölümde telefon resetleniyor(Nokia Suite'de ve Software Updater'da böyle olabileceği yazılı).. Fakat telefon resetlenince bağlantı kopuyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlamam yazıyor uyguluyorum ve 'Yeniden Başlat' diyorum.. Ve çok hazin bi durum ki benim için, her zaman aynı şey oluyor.. Flash atmaya çalışırkende aynı şey oldu....
Telefonumda bi sıkıntı olabilir mi(Sanmıyorum ama sormakta fayda var) ? Servise mi götürmeliyim ? Ne yapmalıyım ?
Farklı bir pcden denedinizmi ?
Şimdi Fp2'yi yüklediniz mi yükleyemediniz mi? Ben Fp2'yi Suit ile kurdum flash ile denemedim fakat flash esnasında bağlantıyı kesip tekrar bağlaman istenmemeli. Ölü flashmı (dead flashmı işaretli) atıyorsun? Bilgisayarın telefon yeniden başlarken Usb ile telefonu tanıyor olması gerekiyor bağlantı kopmaması lazım. Telefon resetlenirken windowstan aygıtla bağlantı koptu bağlandı aygıt yazılımı yükleniyor gibi uyarılar alınması lazım sadece.Pc'den değilde Wi-Fi bağlantısı kurup menüde ki Yazılım Güncelleme seçeneğinden yükledim.. Zaten Nokia Suite'den indirilen Güncelleme'nin yarım kaldığı belirtilmişti ve kalan yerden devam ettim...
Yinede Teşekkür ederim İlgilendiğiniz için.
Kardeş flashı nası yaptın ne hata ne eksik yaptında açılmıyor nerden bilelim? Sadece flash attım açılmıyor demekle bu foruma bi daha takılmayacam demekle olmuyor kimse zorlamıyor ya takılma ne gibi sorun aldın yazsan bizde burada olduğumuzda birşeyler yazardık elbet.flash attım telefon açılmıyo ne yapıcam ben şimdi![]()
bunun nokia c6-01 için olanı varmı
Şimdi Fp2'yi yüklediniz mi yükleyemediniz mi? Ben Fp2'yi Suit ile kurdum flash ile denemedim fakat flash esnasında bağlantıyı kesip tekrar bağlaman istenmemeli. Ölü flashmı (dead flashmı işaretli) atıyorsun? Bilgisayarın telefon yeniden başlarken Usb ile telefonu tanıyor olması gerekiyor bağlantı kopmaması lazım. Telefon resetlenirken windowstan aygıtla bağlantı koptu bağlandı aygıt yazılımı yükleniyor gibi uyarılar alınması lazım sadece.